Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sintaxa PSPICE

Postări Recomandate

Am de invatat sintaxa limbajului PSPICE pentru un examen de proiectare asistata de calculator si nu am gasit pe Google ceva mai sistematizat ,daca are cineva ceva de genu ? Daca da vor rog postati.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciup

3

• cirip

2

Top autori în acest subiect

Pai nu pot zice ca fix PSPICE deoarece la materia respectiva am studiat programul de proiectare PADS pentru PCB si asa mai departe care bineinteles genereaza singur liniile de comanda il limbajul PSPICE pe care trebuie sa le inteleg dar profesorul s-a trezit ca la examen sa facem singuri (pe foaia de examen) liniile de comanda in PSPICE conform unei scheme si a conform analizei cerute dar nu nea dat nici o documentatie. Mersi oricum sper sa imi fie de ajutor.

Link spre comentariu

OK. Ce ti-am dat nu e PSPICE, dar e pe aproape. Daca ai intrebari, posteaza. Intamplarea face sa fiu destul de familiar cu cateva versiuni de spice. Spun "spice" generic ptr ca aceeasi masina de simulare e folosita de mai multe softuri, chiar daca soriciul de prezentare e diferit.Cirip

Link spre comentariu

Pai ce am eu nevoie sa stiu nu sunt chiar atat de complexe ( sa declar modelul unui tranzistor sau a altei piese fara ".MODEL" ) sau de exempleu analiza tranzientala (semnalul de intrare si cel de iesire) pe un redresor bialternanta care ar avea un condensator de filtrare la iesire , condensator care in simulare trebuie declarat ca si un parametru .In ceea ce mi-ai trimis am gasit partea despre sintaxa.Nu stiu exact versiunea de SPICE in care programul PADS genereaza fisierele de simulare dar cu siguranta aia trebuie sa stiu .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări