Haralambie Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 Gata ... Am facut rost de cablajSi apropo nu e neaparat sa alimentezi montajul la 12 Citisem tot pe forum ca cineva la alimentat la 17V Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 eu l-am alimentat la 24V :wink: ,dar am mers pe 8 ohmi parca ... v-am zis au trecut cativa ani buni .... Intelegi foarte bine ce am zis, nu mai are rost sa ma explic. nu chiar nu inteleg ! pe cine am injurat ? cred ca tu m-ai facut nesimtit mai sus daca nu ma insel oricum eu nu ma supar :wink: o dai in paranoia .... Nu inseamna ca daca TDA7294 merge la 50V (cu riscul sa-ti ia foc) e super integrat audio. ti-a luat tie foc ? poate ca ai ars da foc de unde ? sa stii ca atunci cand zicem ca s-a "ARS" nu vorbim de flacari este cu sens figurat :mrgreen: si DA TDA7294 pentru 80W rms la 0,5% thd este super integrat , iar daca sustii altceva pot spune ca habar nu ai :wink: Omul a intrebat de un desen de cablaj, iar unii incep sa vorbeasca de ce-i taie capul, numai asa, sa adune post-uri. nu stiam ca e vreo mare chestie in a aduna posturi ! cu ce scop ? Nu esti in tema, nu raspunzi. pai tu crezi ca aici esti in tema ?:roll: asta este ultimul meu post referitor la subiectul asta! eu nu am vrut sa spun decat ca integratul asta nu e prea bun pentru casa si dupa parerea mea nici pentru masina ... mai bine un LM4766 care e cam 120mii, stereo 2x30W RMS adica aproape dublu fata de TA8210 care are vreo 16W la 0,5% thd si 25W la 10% Predator sa ne spui si noua cum merge TA8210 ! Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 Normal ca o sa va spun . Doar voi m-ati ajutat The One tu l-ai alimentat la 24 V pe 8 ohm si nu s-a prajit ?? Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 Hai sa ma explic, ca vad ca nu intelegi....ta8210 este rahat in ploaie ! ...este un RAHAT de circuit care nu merita atentie! ...este un circuit auto nasol ...insa pe langa un tda 7294 este un RAHAT asta ai zis tu parca....Deci e frumos, Ok, inseamna ca asa trebuie sa vorbim de acum incolo.Daca nu ai dat un post in care sa-i raspunzi omului pentru ce-l doare, de ce ai mai vorbit, ca sa te afli in treaba?El intreaba de cablaj, tu ii zici ca e prost integratul...Si hai sa fim seriosi, poate omul deocamdata nu se pricepe decat la integrate de genul asta, are un traf care scoate 12V sau putin mai mult, ca asa ii dadeam si eu un supersfat si ii ziceam sa-si fac ceva pe bipolari la vreo 2X100W.....Vorbim de incapabilitatile integratului...Incapabil pentru ce? Pentru sonorizat la standarde Hi-Fi, pentru zguduit podeaua?Un maturator e incapabil sa faca altceva, intr-adevar, dar poate el matura cu mult mai bine decat tine. Depinde pentru ce e facut fiecare si ce vrei sa ceri de la el.Eu am ascultat o gramada de timp cu un amp pe TA8210 pe boxele mele Meloman. Nu stiu cum se aude poate pe alte boxe, dar pentru o camera de bloc este suficient. Poate tie iti place de la 200W in sus, poate lui ii ajung cu varf si indensat 50W.Deci, iarasi, deviem de la subiect.Spune-mi, te rog, ca ma insel in privinta faptului ca TITI a intreabat un lucru clar, iar tu i-ai raspuns altceva. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 Bai fratilor, aici suntem la piata, unde naibii suntem? Nici macar acolo, ca daca ai putin bun simt, nu te injuri cu nimeni da deci am zis ca circuitul este un rahat ,dar nu m-am injurat cu nimeni Spune-mi, te rog, ca ma insel in privinta faptului ca TITI a intreabat un lucru clar, iar tu i-ai raspuns altceva. aici asa e :roll: The One tu l-ai alimentat la 24 V pe 8 ohm si nu s-a prajit ?? nu nu s-a prajit ... odata a intrat si protectia :lol: Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Februarie 20, 2005 Partajează Postat Februarie 20, 2005 gata nu va mai certati ... fiecare e liber sa isi exprime parerea despre acel integrat ... de asta e forum ... nu va mai contraziceti ca nimeni nu e asemanator , unul are alte gusturi , pareri , mai bune , mai rele si tot asa ... reveniti si voi on-topic , pls. Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 OK, I rest my case. Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 merge ta8210, face galagie cat sa enervezi vecinii...dar sunetul nu e calitate prea mare...oricum de banii aia nu cred ca gasesti cev mai bun si nici sa mearga la 9-18V Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 si eu am acasa un amplificator cu TA8210, carea fost scos dintr-un sistem de boxe de calculator si ... pentru camera face fata :wink:in plus, multe "statii" pentru masina au pe TA8210 (Toschiba) sau echivalentul lui HA6210 (Samsung) :wink: Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 pai face fata..dar la nivele normale...daca vrei ceva mai exagerat iti trebuie mai multPe al meu il tin la 18V dar nu pot da sa scutur bine casa ca incepe sa limiteze, dar de cand is pe 50W e alta viata...dau sa simt basu in mine si nu aud nici o paraialaDar cum am mai spus si mai sus...nu cred ca e ceva mai bun ca ta8210 care sa mearga intre 9-18V Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Ba este : 2xTDA1562Q :wink: Link spre comentariu
Haralambie Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Bun... acum ziceti-mi ce alimentare sa fac avand in vedere ca il pun la niste boxe pe 8 ohm Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Nu ai un redresor de acumulatori auto pe-acasa? Sau o sursa veche de PC?Eu l-am tinut pe al meu pe un redresor auto pe infasurarea de 6V (cica , oricum, scotea mai mult de 6V, iar dupa redresare si filtraj, scotea vreo 14.5V).Oricum, nu stiu cat de bine e sa-i maresti tensiunea de alimentare, chiar daca o sa-l folosesti pe boxe de 8 ohmi. Maximul este 18V parca, deci incearca sa te incadrezi in maxim 14V alternativ.Ca daca tot ii faci alimentare special pentru el, mai bine o faci pentru un TDA2030 in punte si o a ai 36W pe 8 ohmi, iar la pret tot pe-acolo ajungi. Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Iata si PCB ul lui Predator pt cine este interesat Link spre comentariu
Postări Recomandate