GS Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Salut!Caut ajutor in urmatoarele probleme:1.Am citit in help-urile unor programe de muzica serioase(Cakewalk,Cubase...),ca se poate face imprimare a sunetului digital folosind un mixer,in doua canale cupland canalele stereo ale out-ului placii de sunet,si scotand semnal pe "main out" sau "aux" din mixer intrand in "line-in" din placa de sunet.Am incercat in toate felurile si nu am reusit.Semnalul este foarte mic,iar daca incerc sa ridic volumul din mixer,incepe sa scoata un zgomot ingrozitor,un tiuit.Ce as putea face?Am 2 placi de sunet,un Creative live Ware 3,iar on board NVidia nForce ,OS Windows XP Pro,mixer Behringer UBB 1002.Am incercat pe ambele placi de sunet,si legatura am incercat-o si pe mixer si pe amplificatorul Kenwood KA 405.Acelas rezultat...tiuituri.2. Ma "agat" de solutia de mai sus pentru ca sunt muzician,dar nu sunt as in calculator astfel nu stiu cum sa imprim un sunet produs de un keyboard virtual,multe programe de muzica avand optiunea asta,o claviatura care scoate sunete,sau controllere virtuale...cum pot inregistra cu un program,Adobe Audition,de exemplu,un sunet produs de un program de muzica ,in timp real?Multumesc anticipat pentru orice sfat.GS. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Te rog citeste regulamentul forumului, nu mai posta aceeasi intrebare in mai multe topicuri, irosesti timpul celor de pe forum. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Pai solutia la problema ta e foarte simpla.Trebuie sa folosesti mixerul placi de sunet.Poti inregistra orice in timp real fie din iesirea midi fie din iesirea wave fie din intrari.Pentru procesare prin mixer extern iti recomand o placa de sunet mai serioasa cu multe intrari si iesiri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum