Vizitator jkraxi Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Cum se realizeaza desenele de pe partea neplacata a cablajului? In regim de amator se poate realiza asa ceva? E necesara vreo masinarie?Merci Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Se poate realiza cu sita serigrafica. Link spre comentariu
sosoi Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Se poate realiza cu sita serigrafica. http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t ... serigrafieAre careva idee cum se poate face si folosi o sita serigrafica sau cu ce se mananca aceasta ?Cine ma poate lamuri cum se face primeste un pix :PVasile ai reusit sa faci ceva atunci :?: Daca da zine si noua cum se procedeaza Link spre comentariu
Vizitator jkraxi Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Si am uitat inca ceva: Cum fac unii cablajele sa iasa rosii, verzi, etc pe partea placata? Sau cum se cheama procesele astea (in engleza, orice) sa fac si eu o cautare pe net Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Pana mi-am facut sita serigrafica, pana am facut rost de materiale si cand sa incep sa-mi inscriptionez pixurile sa terminat campania electorala asa ca m-am ramolit de suparare si nu am facut nimic. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 17, 2005 Partajează Postat Februarie 17, 2005 Tot asa... Link spre comentariu
sosoi Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 jkraxi incearca poate gasesti ceva http://www.google.ro/search?hl=ro&q=sil ... ogle&meta= Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 http://www.pulsar.gs/ Link spre comentariu
Flor Postat Iunie 9, 2005 Partajează Postat Iunie 9, 2005 Salut Nu prea am inteles bine intrebarea. E vorba de realizarea in regim de amator a placilor cu 2 straturi? Daca da, se incepe cu partea cea mai densa ca trasee pe care o trasezi si si corodezi. Partea cealalta e acoperita cu schoch fff bine prins. Sa nu uit. Mai intai gauresti placa, din motive evidente. Apoi extragi schochul, cureti bine suprafata corodata, eventual (si de preferat) o cositoresti, etc. Apoi pui un alt schoch pe ea, intorci placa, cureti ff bine si trasezi noul layer. Pe care il-am corodezi, cureti, cositoresti, etc si gata... Daca intrebarea era cum sa aiba si o fata (umana, cf lui Nea Nelu, KGB-istul) scoti si planul de ansamblare (AST-ul) pe o hartie. Dupa ce ai terminat cu corodarile, evident. Aici sunt 2 variante: 1) folosesti o folie PNP si calci direct cablajul. Atentie ca trebuie sa dai Miror, altfel iti iese aiurea... 2) imprimi AST-ul , evident fara Miror, pe o folie alba, pe care o lipesti cu ..orice de cablaj, fata TOP. Arata SUPERB. Ca dezavantaj, e ff sensibila la atingere cu degetele murdare. Si daca ai uitat un strap, sau trebuie sa mai muncesti placa, imagineaza-ti cum arata "dupe".. Nu as incerca asa ceva decat dupa ce am siguranta ca schema si cablajul sunt 1000% functionale, nu la prototip. Daca ca te uiti cu atentie pozele din revista care apare lunar- reclama e pe bani- o sa vezi multe cablaje facute astfel. Succes @ bafta. Si sa ne scri si 9 cum ti-a iesit. Flor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum