Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schimbare varf statie de lipit

benishor

Postări Recomandate

Buna dimineata,Am o dilema de incepatori. Am o statie de lipit ( prezentata in atasament ) al carei varf incepe sa dea semne de "oboseala" de cateva zile. L-as schimba insa nu stiu ce tip de varf sa achizitionez si procedura fizica de schimbare a varfului in sine.Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat.P.S. : care sunt caracteristicile uzuale ale unui varf ce trebuie schimbat ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• benishor

6

• cosmin_h

3

• ratza

2

• petre_s

1

Top autori în acest subiect

Lasi statia sa se raceasca.Desurubezi piulita striata pe care am indicat-o in poza. In mod normal trebuie sa mearga usor nu folosi cleste, foloseste o laveta.Virful il iei, mergi la magazin si cauti similar. Sa se potriveasca acolo unde intra elementul de incalzire, virful propriu-zis il alegi cum iti place, mai ascutit sau mai bont.Stringi la loc fara sa fortezi.

Link spre comentariu

Salut,Am procurat niste varfuri din comert care se potriveau la un letcon asemanator de la o statie identica iar cand am ajuns acasa, am desfacut piulita si am ramas consternat. Nu prea seamana cu cel din magazin.In cel din magazin, dupa scoaterea piulitei, varful iesea usor din tubul din varf. La mine se pare ca fie este altfel, fie este prins varful de tub si mi-e cam frica sa trag de el. Nu stiu ce sa cred despre rugozitatea materialului cu care este acoperita partea de jos a varfului si tubul.

Link spre comentariu

Buna !Sie eu am un letcon identic cu al tau, iar varful este exact cat ai vazut dupa ce l-ai dat jos de pe elementul de incalzire al letconului.La mine iese foarte geru si intra foarte greu de pe elementul de incalzire al letconului

Link spre comentariu

Buna!

@cosmin_h : deci nu sunt singurul :) I-ai schimbat varful pana acum ? Daca da, imi poti oferi un cod de identificare ca sa stiu ce caut ?

Eu nu am decat letonul statia am vrut sa o fac eu dar nu am avut timp si pese(va urma cat de curand sa o construiesc, inca mai caut scheme poate gasesc ceva anume pt acel letcon)De schimbat varfu' la el pana acum nu l-am schimbat << interesant, se pare ca linkul nu mai merge, ciudat acum 15 minute mergea :smt017 >>Sper ca am fost de ajutor O seara frumoasa
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări