SirRoger Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Imi poate recomanda cineva un soft care sa ma ajute sa filtrez si sa aplic diferite efecte,in timp real, unui semnal audio introdus in placa audio la mic-in sau line-in?Mentionez ca am o placa soundblaster Live Creative 5.1.Multumesc, Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 7, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 7, 2008 Cooledit Link spre comentariu
SirRoger Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Multumesc, Vasile!Oare Sound Forge nu are posibilitatea asta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Ce efecte vrei?SB Live poate aplica multe efecte in timp real folosind numai driver-ele palcii, fara vreun alt soft. Mai este si un driver facut de un rus in care poti configura sistemul de sunet cum vrei, cu filtre, si procesari separate pe fiecare linie de semnal. Foarte tare dar nu stie efecte pentru jocuri, asa ca a trebuit sa raman pe driver-ele de la Creative. Link spre comentariu
junior Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Pentru efecte live cu SB creative 5.1 cauta driverele KX.Sunt foarte configurabile si au o multime de efecte (ecou , delay , filtre etc). http://kxproject.lugosoft.com/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Despre driverele KX vorbeam si eu cand ziceam de alea facute de rusi, doar ca nu imi aminteam denumirea. Merci de ajutor user-ului junior Na ca iar am facut o poezie! :smt003 Link spre comentariu
ciup Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Incearca si Native Instruments Traktor DJ Studio ceva mai simplu , iar Ableton si CUbase SX mai profesionale defapt chiar folosite de DJ si in unele studiouri . Link spre comentariu
SirRoger Postat Martie 8, 2008 Autor Partajează Postat Martie 8, 2008 Multumesc tuturor!Mi-ati dat de treaba.. :weedman: Eu am Soundforge 9 si m-am apucat sa citesc help-ul ca sa caut ce-mi trebuie...Vreau sa procesez semnalul in timp real fara sa-l inregistrez pe hard. O sa testez si programelepe care mi le-ati recomandat.Sa auzim de bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum