Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Software audio

SirRoger

Postări Recomandate

Imi poate recomanda cineva un soft care sa ma ajute sa filtrez si sa aplic diferite efecte,in timp real, unui semnal audio introdus in placa audio la mic-in sau line-in?Mentionez ca am o placa soundblaster Live Creative 5.1.Multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SirRoger

3

• Badman

1

• junior

1

• ciup

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce efecte vrei?SB Live poate aplica multe efecte in timp real folosind numai driver-ele palcii, fara vreun alt soft. Mai este si un driver facut de un rus in care poti configura sistemul de sunet cum vrei, cu filtre, si procesari separate pe fiecare linie de semnal. Foarte tare dar nu stie efecte pentru jocuri, asa ca a trebuit sa raman pe driver-ele de la Creative.

Link spre comentariu

Despre driverele KX vorbeam si eu cand ziceam de alea facute de rusi, doar ca nu imi aminteam denumirea.

Merci de ajutor user-ului junior

Na ca iar am facut o poezie! :smt003

Link spre comentariu

Multumesc tuturor!Mi-ati dat de treaba.. :weedman: Eu am Soundforge 9 si m-am apucat sa citesc help-ul ca sa caut ce-mi trebuie...Vreau sa procesez semnalul in timp real fara sa-l inregistrez pe hard. O sa testez si programelepe care mi le-ati recomandat.Sa auzim de bine!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări