Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Termostat cu lcd

Vizitator cipul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

3

• fratello

1

• adicontakt

1

• costyy86

1

Top autori în acest subiect

Ai aicea 2 unul LCD iar celalalt pe LED.Cel pe LED ii termometru/termostat iar LCDul ii doar termometru.PS. nici unul dintre ele nu leam realizat personal!Spor la realizat

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

vreau sa realizez un termostat si am ales pe al 2lea postat de mine intrun mesaj anterior, dar a aparut o problema senzorul de temperatura DS1621 care costa cam mult.cu ce as putea inlocui?un echivalent va rog.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

vreau sa realizez un termostat si am ales pe al 2lea postat de mine intrun mesaj anterior, dar a aparut o problema senzorul de temperatura DS1621 care costa cam mult.cu ce as putea inlocui?un echivalent va rog.

Pentru gama [-55;150] grade Celsius are un pret rezonabil. La jumatate de pret e LM35CZ, analogic ,care are aceeasi gama. Daca intr-adevar e nevoie de ceva ieftin, atunci e bun si un termistor, doar ca se mai complica si circuitul si programul. Compromisul mi s-a parut LM-ul.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări