Vizitator cipul Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Salutare!Stie cineva o schema de termostat reglabil cu microcontroler si afisare a temperaturii pe un lcd sau afisaj cu led-uri?Multumesc!!! Link spre comentariu
criss Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Ai aicea 2 unul LCD iar celalalt pe LED.Cel pe LED ii termometru/termostat iar LCDul ii doar termometru.PS. nici unul dintre ele nu leam realizat personal!Spor la realizat Link spre comentariu
Vizitator cipul Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Multumesc!!!! Nu ma asteptam sa gasesc...deci pot folosi si atiny2313 in loc de 90s2313? Link spre comentariu
criss Postat Martie 12, 2008 Partajează Postat Martie 12, 2008 eu zic ca da. acest proiect nu lam facut dar am facut altul 'receptor telecomanda' si imi merge! Link spre comentariu
criss Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 vreau sa realizez un termostat si am ales pe al 2lea postat de mine intrun mesaj anterior, dar a aparut o problema senzorul de temperatura DS1621 care costa cam mult.cu ce as putea inlocui?un echivalent va rog. Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Buna.Am si eu o intrebare in legatura cu primul termometru/termostat, acela microcontroler trebuie programat? Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 categoric da Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Inca o schema, cu DS1820 sau 18B20; de la rusi ;)... Link spre comentariu
JQ Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 vreau sa realizez un termostat si am ales pe al 2lea postat de mine intrun mesaj anterior, dar a aparut o problema senzorul de temperatura DS1621 care costa cam mult.cu ce as putea inlocui?un echivalent va rog.Pentru gama [-55;150] grade Celsius are un pret rezonabil. La jumatate de pret e LM35CZ, analogic ,care are aceeasi gama. Daca intr-adevar e nevoie de ceva ieftin, atunci e bun si un termistor, doar ca se mai complica si circuitul si programul. Compromisul mi s-a parut LM-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum