Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amilo L6825 - Probleme cu placa video

exxu

Postări Recomandate

Placa video este integrata, iar problema este ca nu imi aloca decat 12 Mb, din 64 maxim, pentru memorie desi laptopul are peste 1,2G.(Amilo L6825). Cu driverul placii video updatat, imi aloca doar 6M, cu toate ca placa suporta minim 8. Ceva idei?INTEL EXTREME GRAPHICS REPORTReport Date: 03/03/2008Report Time

: 15:48:01Driver Version: 6.13.01.3485Operating System: Windows NT* 5.1.2600 Service Pack 2Default Language: EnglishDirectX* Version: 9.0Physical Memory: 1271 MBMin. Graphics Memory: 8 MBMax. Graphics Memory: 64 MBGraphics Memory in use: 12 MBProcessor: x86Processor Speed: 2800 MHZVendor ID: 0x8086Device ID: 0x2562Device Revision: 3* Output Devices Connected to Graphics Accelerator *Active Notebook Displays:1* Other names and brands are the property of their respective owners.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

2

• Blind

2

• hugo

1

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca nu ai nici o optiune pentru a schimba cantitatea de memorie alocata placii video din bios, inseamna ca memoria este alocata dinamic in functie de cat de multa memorie este necesara la un anumit moment.Daca vrei ca toata memoria sa fie alocata, incearca sa treci de la power scheme din portable/laptop pe always on. Ar trebui sa ai toata memoria alocata...

Link spre comentariu

Vezi ce video are(banuiesc ca Intel) si incearca sa afli specificatiile de la producatorul chipsetului. Dupa cum ti s-a mai spus memoria e alocata in functie de necesitati. Incearca sa deschizi mai multe ferestre(video si foto) si vezi daca tot 12 iti arata.

Link spre comentariu

sau fabric? câteva fi?iere fake mai consistente, cu ni?te titluri atr?g?toare (nu-i nevoie s? te înv?? eu care!!), ?i intr? pe dc!!!efect garantat!!! :smt005

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări