milet Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Caut un motoras de la cuptorul cu microunde.Are cineva?il cumpar.Mersi! Link spre comentariu
cipcirip Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Salut; spune macar ce tip de motor cauti, sau pentru ce tip de cuptor, ca`s multe variante/ modele... Link spre comentariu
Everest Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Ai gasit ???De care iti trebuie ??? ..... cel care invarte platanul sau ventilatorul ??? Link spre comentariu
milet Postat Martie 18, 2008 Autor Partajează Postat Martie 18, 2008 scuze,de cel care invarte platanul vreau. Link spre comentariu
Everest Postat Martie 20, 2008 Partajează Postat Martie 20, 2008 scuze,de cel care invarte platanul vreau.Daca il mai ai vezi ca se poate repara usor !!!Ars nu cred ca este .... eu n-am intalnit nici unul.Defectul lor este acela ca se dezlipeste magnetul (din motoras) de rotita de plastic care impreuna alcatuiesc rotorul motorasului.Bafta !!! Link spre comentariu
milet Postat Martie 20, 2008 Autor Partajează Postat Martie 20, 2008 Nu am deloc unul.Imi trebuie sa construiesc eu ceva.Nu ma intereseaza modelul.Ideea este sa invarta incet. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 dami un mesaj pe pm si te ajut cu unu,doua cate iti trebuie daca esti din bucuresti Link spre comentariu
milet Postat Februarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2009 Nu mi-e stricat al meu ci vreau pentru un proiect...ideea este sa se roteasca exact asa de incet ca platanul.deci...orice fel de motoras....Sunt din Oradea...deci cu posta ramburs daca e cazul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum