Vizitator strikerman Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Salut,tuturor.Am o mare problema,pe care,singur nu o pot rezolva.Am cumparat de la cineva un player Sony Network Walkman MPEG4 Play(asa scrie pe cutie).La randul lui,acesta il cumparase dintr-un magazin specializat.Una dintre probleme este ca nu gasesc nicaieri detalii despre el.Nu asta-i beleaua.Problema este ca desi alte produse Sony walkman,au durata bateriei in jur de 30 de ore de functionare,la al meu i se termina bateria in maxim 6-7 ore de ascultat,fara a utiliza partea video a acestuia.De tinut la incarcat il tin cate 7-8 ore la pc.,ca numai asa se reincarca.Ce pot face?Va rog,ajutati-ma. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 6, 2008 Administratori Partajează Postat Martie 6, 2008 Ai luat teapa, e ceva chinezism.Sungura solutie e sa-l duci inapoi.... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 incearca si cu alta baterie Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 e cu acumulator,din ce am inteles Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 1. 6-7 ore mi se pare mai mult decat suficient pentru un player.2. Si eu am o pocnitoare de camera video "Sony" de care firma Sony nu a auzit niciodata. :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum