Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montaj pt ridicarea tensiunii

rony2006

Postări Recomandate

Ce ziceti ar merge ca la un circuit basculant ca cel din imagine sa pun condensatori si rezistente astfel incat sa fac sa se aprinda un led la 50 hz,dupa care sa inlocuiesc tranzistori nu uni de putere medie de ex bd si in loc de un led sa pun un transformator care sa aiba primarul pt 12 volti si secundarul pt de ex 40 de volti. :smt017 Daca nu in loc de un led sa pun un releu si la contactele releului sa leg 12 volti cu transformatorul?Ce ziceti ar merge ca am de gand sa incerc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• ratza

1

• rony2006

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

merge ,dar nu o sa ai curent alternativ,ci curent continuu pulsatoriucu releu nu merge(uzura mare si nici nu cred ca poate sa alanseze/declanseze de 50 ori/sec)fa un halb-bridge,cu 2 trz,fiecare in locul unui led(montajul are 2,nu?),asta daca traful are 2 infasurari,fiecare de tensiunea cu care il alimentezisau fullbridge(4 trz,2 cate 2 pe un led) daca traful are o singura infasurarecauta pe forum/google-sigur gasesti ce te intereseaza

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări