radu022003 Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Salutare tuturor, am un circuit care se numeste cc2511F32. Este produs de firma TI si este deosebit prin faptul ca are iesire RF cu purtatoarea pe 2,4GHz. CPU-ul este 8051, mai multe nici nu se specifica in foaia de catalog. Problema mea este ca vreau pt inceput sa ma obisnuiesc cu el si vreau sa comunic prin uart cu PC-ul. Am facut un programas in C (folosesc Silabs IDE si compilatorul SDCC) care trimite 0x65. dar pe PC receptionez caracterul "5". Am setat registrii ca sa folosesc 9600 8 N 1, fara flow control. O sa atasez si programul. Va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
radu022003 Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 din greseala am postat gresit, rog pe cineva sa mute postul la "alte microcontrolere", multumesc Link spre comentariu
radu022003 Postat Martie 6, 2008 Autor Partajează Postat Martie 6, 2008 ok, se poate inchide topicul, am rezolvat problema. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum