Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Accident cu urmari grave pt. o partitie

Vizitator raduvm3000

Postări Recomandate

Vizitator raduvm3000

Cineva a pierdut o partitie (ii spune acum ca e neformatata) astfel: Un virus a facut ce a facut, si nu mai putea accesa fisierele de pe partitii, in mod clasic, cu Windows Explorer, sau My Computer, ci (dupa cum mi-a spus) cu Internet Explorer. Cum facea asta nu stiu si nici nu mai conteaza. Ideea e ca a incercat sa remedieze problema reinstaland sitemul de operare, nu a mers, si apoi a folost un program (cred ca paragon partition...) ca sa converteasca partitia respectiva, din primary in logical. Acum vine buba, caci programul s-a blocat (din ce spune el) la 3%, si probabil ca a restartat pc-ul. Iar acum partitia e inutilizabila, spunand ca e neformatata. Ce ma sfatuiti sa incerc ca sa pot recupera ceva de pe partitia asta? (care din pacate avea vreo 200Gb si erau lucruri care inseamna enorm de multa munca din partea persoanei respective...)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• zal

1

• ciup

1

• ddeliciu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Partitia nu e inutilizabila , dai format si e ok :)) , dar daca vrei sa recuperezi linistit mergi cu HDD la o firma de experti in recuperare de date si le vei recupera , o metoda de incercat acasa n-as recomanda ca nu e sigur ca functioneaza si apoi cu cat il freci mai mult acasa cu atat scad sansele sa recuperezi la experti.

Link spre comentariu

"Expreti" sunt toti, tre sa stii cat decat cum lucreaza o partitie, ce inseamna ntfs, fat32,si esti "expert", bagi Ge tdata back, si merge.!Eu am incercat si am rezolvat, am avut2 partitii stricate, la o diferenta de 2 saptamani, de pe una am recuperat in jur de 70-80% iar de pe a2a numai vreo 20-30%, probabil s-a bulit mai rau !Toata chestia e sa nu o formatezi, o lasi asa cum e apoi instalezi programul, si urmezi pasii de aoclo !Bafta !

Link spre comentariu

sau booteaz? cu un live cd de linux, versiunile noi sunt capabile s? citeasc? f?r? probleme parti?ii ntfs: s-ar putea s? nici nu fie nevoie de un getdataback... însa va trebui s? ai o parti?ie goal? de m?rimea parti?iei cu probleme... sau un alt hard suplimentar în sistem!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări