remus68 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 adutzu01 - incearca sa scrii in limba romana daca vrei sa te faci inteles, daca nu, treci pe mess si fa-i orice altceva in afara de electronica si depanari! Link spre comentariu
Vizitator adutzu01 Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 am un sintem genius5.1 5000; cand ii dau drumu se aude foarte incet (dat la maxim) si un mare vijiit Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Daca la intrarea lui nu aplici nici un semnal si dai potentiometrul de volum la maxim, se mai aude vreun zgomot? Link spre comentariu
Vizitator adutzu01 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 nu se mai aude nimik Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Atunci lasa amplificatorul in pace! Zgomotul provine de la sursa de semnal sau de la legaturile cablului de conexiune. Link spre comentariu
Vizitator adutzu01 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 pai dar sunetul este foarte incet si atunci cand e dat la maxim si vijiitul foarte mare Link spre comentariu
massacre122 Postat Iunie 5, 2010 Partajează Postat Iunie 5, 2010 Salutare. Am un sistem Genius SW 5.1 . Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pls ? :smt022 Dar cel mai important ma intereseaza tensiunile de la transformator Este o mufa cu 5 pini . si nush ce tensiuni necesita. (transformatorul a fost ars. si apoi rebobinat si nu cred ca l-a rebobinat corespunzator ) .Sistemul il am de la un prieten.. care ii cam pe spate la capitolul electro. si nush ce a facut ca a puscat un integrat (7294. banuiesc .. nu se vede doar un 7 si 2. . restu ii sters ) si un condensator. (banuiesc ca de 22mF deoarece mai este un conz. de 22mF umflat. )nu e tda 7294 daca e sistemu ala genius de lemn cu 5 tdauri 2 la woofer si 3 la fata spate si centru are TDA7269A parca e stereo 2x12w. doar nare un singur tda uitate pe ceilanti si vezi ce scrie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum