Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 20HF5474-10 deblocare modul HOTEL

nei_service

Postări Recomandate

Vizitator petre casariu

buna seara si eu ma confrunt cu aceasi problema ,am un televizor philips 20hf5474/10  si telecomanda tot philips mia mers o perioada de timp dar intro zi am umblat in meniul tv si probabil am modificat pe high nu mai pot intra in meniu desi formez 319753 mute pot vedea doar un canal 53mai exact si pe mufa rgb,merge volumul si cam atit  mai mult ca sigur am modificat securitate HIGH ,CE ESTE DE FACUT?pot sa aduc tv la setarile [email protected]

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Acum 20 minute, bobo a spus:

Telecomanda mfy,rcw,bravo aveti?

am o telecomanda universala din lidl "SilverCrest sfb 10.1 b2", cu care am reusit sa accesez oarecum meniul. dar cum il deblochez?

Editat de Marian Roman
Link spre comentariu

...pai spuneti clar in ce este blocat, dezactivati modul hotel !

Acum 1 oră, Marian Roman a spus:

Am si eu acest tv in fata, si nu  merge cu "3,1,9,7,5,3 mute". sa inteleg ca singura solutie este cu telecomanda RC2573?

... nu am inteles mare lucru!

Acum 15 minute, Marian Roman a spus:

am modificat ceva setari pe acolo si acuma merge cu telecomanda originala , dar nu prinde decat 10 posturi

...care setari ?, sau cum spune un coleg mai sus, puneti ceva poze !

Link spre comentariu
Acum 8 minute, bobo a spus:

Se poate o poza cu meniul care apare?

Ceasul este activ?

Eu stiu cum se face cu una din telecomenzile indicate de mine si care nu prea lipsesc depanatorilor.

IMG_20180714_132641.jpg

Link spre comentariu
Acum 6 minute, cornel1962 a spus:

Se poate ajunge la configurari ?

da, acuma merge... numai ca atunci cand apas tasta meniu apare "not available". in schimb telecomanda functioneaza. inainte nu raspundea la nicio comanda

Link spre comentariu

Acum am vazut poza.

Diseara cznd ajung acasa o sa ma uit in laptop si va spun ce te trebuie facut.

Acest tv este echipat cu doua meniuri,fiecard cu telecomanda separata.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian Roman a spus:

da, acuma merge... numai ca atunci cand apas tasta meniu apare "not available". in schimb telecomanda functioneaza. inainte nu raspundea la nicio comanda

Nu merge nici cu alta tasta?...cred ca ar trebui totusi o tel.dedicata, sau una descrisa de @bobo ...programata ptr.acest model.

...sau o tel.de service !!!:scarpin

Link spre comentariu
Acum 15 minute, iuliantv a spus:

longer 09620  01181   = mfy 1908 1909=rc2573 ???

Cel mai sigur...., poate tel.dvs.permite navigarea in meniu, dar nu face functia de deschidere submeniuri!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări