Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 20HF5474-10 deblocare modul HOTEL

nei_service

Postări Recomandate

buna ziua,

stie cineva cum se poate debloca un TV LCD Philips model 20HF5474-10 ?

televizorul este pentru hotel, adus din Anglia si nu pot accesa meniul.

daca ma puteti ajuta, va rog sa`mi raspundeti pe forum, sau la adresa de mail [email protected]

multumesc

Link spre comentariu

Ai citit in instructiunile de utilizare ?Link-ul pe care l-am pus mai sus duce spre asa ceva.(Scuze ca sant in lb. engleza si nu am timp sa le si traduc). :smt003 :smt003 :smt003

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator grig1

buna ziua, am incercat acest cod si nu functioneaza, nu afiseaza meniul ptr. cautare programe.tv. functioneaza dar din telecomanda sau buton meniu nu afiseaza.stie cineva alta varianta?multumesc.

Link spre comentariu

are mod de securitate HIGH...degeaba te chinuidu-l la un depanator experimentat(daca vrei iti recomand un coleg din Arad)

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

...postez aici, deoarece ma confrunt cu aceiasi problema la acest tip de tv. Daca s-a rezolvat , sau daca stie cineva cum se poate debloca...va rog postati . Multumesc!

Link spre comentariu

...va multumesc mult domnule Andrasoni, am descarcat dump-ul. Acum am primit tv-ul si nici macar nu stiu ce memorie (memorii ) are, ...o sa-l desfac maine! 

Link spre comentariu

Daca bine imi amintesc este 24C16.

Ar mai fi o solutie :telecomanda RC2573 , dar care din pacate nu prea este accesibila.

post-181534-0-81046400-1427904312_thumb.jpg

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

banuiesc ca este format smd si as incerca sa adaptez un soclu pentru memorie normala...in cazul in care nu merge , sa nu distrug circuitul. O sa postez aici daca reusesc ceva. Numai bine!

am telecomanda tv-ului, dar nu primeste nici-o comanda....cu RC2573 nu am inteles!!!

Editat de cornel1962
Link spre comentariu

Dar nu este cazul, daca lucrati cu atentie se scoate foarte usor....

Vedeti aici o tehnica de lucru.Este simplu...

RC2573 este telecomanda de service

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Multumesc mult d-le Andrasoni, am rezolvat problema la tv,...mai intai am reparat telecomanda care era defecta, dupa care am reusit cu secventa  "319753 MUTE". Numai bine!

post-226461-0-60596200-1429120190_thumb.jpg

post-226461-0-79949100-1429120214_thumb.jpg

post-226461-0-83579900-1429120261_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări