Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor casti nokia

slave2anubis

Postări Recomandate

Am nevoie de un ajutor la niste casti nokia... vreau sa pun o mufa jack dar problema este ca... canalele sunt separate... nu au o masa comuna si nu stiu cum sa fac sa pun o mufa jack si sa pastrez toata experienta stereo... are cineva vreo idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

4

• ddeliciu

2

• slave2anubis

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Pai pe fiecare cablu in parte ai 2 fire, unul rosu si unul fara culoare, adica litza, si unul negru si inca unul fara culoare, alea fara culoare, adica litzate le legi aman2, sunt masa, iar alalealte pe fiecare canal in parte, nu la toate cablurile culorile sunt asa, dar o sa iti dai tu seama care e masa !Bafta !

Link spre comentariu

Am nevoie de un ajutor la niste casti nokia... vreau sa pun o mufa jack dar problema este ca... canalele sunt separate... nu au o masa comuna si nu stiu cum sa fac sa pun o mufa jack si sa pastrez toata experienta stereo... are cineva vreo idee?

ai taiat deja mufa?!? m vazut la un pusti un adaptor din mufa subtire (ca de Nokia) in jack normal!
Link spre comentariu

O mic? precizare care poate fi important?: eu am legat jack-ul dup? montajul din handsfree. Mai exact am dezlipit firele ce duceau la c??ti ?i acolo am f?cut leg?turile.

Link spre comentariu

Merge si asa, chiar e mai bine asa, ca daca legi innainte ai sanse sa incurci firele, ele fiind mai multe, microfon, buton, casti.......Pai dupa cum am spus un fir trebuie sa fie masa, ala care e comun la aman2 firele, poti sa faci o ramificatie din el la fiecare casca !Bafta !

Link spre comentariu

Eu am vrut s? p?strez ?i func?iile hadsfree-ului (butonul de r?spuns ?i cele de volum, microfonul), de asta am legat firele dup?. De fapt a fost jack simplu numai o perioad?, acum are ?i amplificator :smt003

Link spre comentariu

Lua?i la tata. Schema amplifului e pu?in diferit? de CMoy dar se aude exact la fel. În poze vede?i cum arat? produsul finit.[attachment=0]SCH bloc.GIF[/attachment][attachment=4]Amp.GIF[/attachment][attachment=1]06032008(002).jpg[/attachment][attachment=2]06032008(001).jpg[/attachment][attachment=3]06032008.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări