gogoo Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Am facut 5 vu metre dupa o schema,cu acelasi integrat pe care l-am folosit si la alt vu metru dupa alta schema.Astea care le-am facut acum se misca in reluare,adica asta http://www.youtube.com/watch?v=5oMQzFZ2TMs iar primul se misca mai rapid,adica arata exact ritmul melodiei, adica asta http://www.youtube.com/watch?v=760lvM__ ... re=related. De la ce sa fie ? Primul vu metru (unul din alea 5 ) are un condensator de 25 uF si unul de 10 uF iar ala care se misca mai repede are de 0,1 uf 100 uf 4,7 uf 10 uf 0,47 uf 47 nf 100 nf.Sa fie de la condensatori ? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 În mod clar de la condensatori. Link spre comentariu
gogoo Postat Martie 4, 2008 Autor Partajează Postat Martie 4, 2008 Si ce sa schimb?Ca am doar 2 condensatori. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Pune valori mai mici ?i experimenteaz?. O s? ajungi la un punct în care o s?-?i plac?. Cîndva :smt003 Link spre comentariu
gogoo Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 Solved :partyman: Am inlocuit un condensator de 10 uF cu unul de 0.1 uF,acesta era cond care intra direct in circuitul integrat lm3915 si se pare ca era pentru un fel de frecventa. Link spre comentariu
exxu Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 Acel condensator este probabil montat la intrarea acelui integrat, constituind, impreuna cu un rezistor montat in serie cu intrarea, timpul de raspuns al sistemului: cu cat valoarea condensatorului este mai mare cu atat el se va "incarca" mai greu, fapt ce duce la acea mica intarziere in raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum