sxnel Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Salut tuturor ! Ce ma fac eu cu softul asta de la multimetrul meu (chipurile profesional!!! :roll: ), ca nu vrea sa ruleze in windows XP (SP2) ???Multimetrul este un UT70B cu autoscalare si interfata, bineinteles.Cand dau sa il instalez imi afiseaza chestia asta :C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for runing MS-DOS and Microsoft Windows application.Choose "Close" to terminate application. CLOSE IGNORE Ce sa fac ? Exista o versiune undeva si pentru XP sau sa instalez win 98 sau cum pot sa folosesc aceasta "functie" pt care l-am si luat . Ca de altfel nu m-as fi incurcat cu el ca mai am doua cu care lucrez destul de bine , slava Domnului, dar am zis , hai sa intru si eu in rand cu lumea , ca tot am calculatorul asta pe care am dat o caciula de bani ! Va rog frumos daca cineva stie cum ...ajutati un om ajuns la disperare !!!Cu respect Sorin !! Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Se pare ca SP2 sterge uneori la instalare fisierul autoexec.nt. Descriere si solutii de exemplu: http://www.deltatranslator.com/autoexec-nt.htm Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 16, 2005 Partajează Postat Februarie 16, 2005 Aceeasi problema am avut-o si eu dar am pus fisierul la loc si acum merge Link spre comentariu
sxnel Postat Februarie 16, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2005 Multzumesc foare mult am rezolvat problrema asa cum mi-ati recomandat !!! Inca odata multzumesc mult si spor in tot ce facetzi !!! Cu respect Sorin !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum