Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RS 232C nu merge in win XP ?!?!"vrea DOS"

sxnel

Postări Recomandate

Salut tuturor ! Ce ma fac eu cu softul asta de la multimetrul meu (chipurile profesional!!! :roll: ), ca nu vrea sa ruleze in windows XP (SP2) ???Multimetrul este un UT70B cu autoscalare si interfata, bineinteles.Cand dau sa il instalez imi afiseaza chestia asta :C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for runing MS-DOS and Microsoft Windows application.Choose "Close" to terminate application. CLOSE IGNORE Ce sa fac ? Exista o versiune undeva si pentru XP sau sa instalez win 98 sau cum pot sa folosesc aceasta "functie" pt care l-am si luat . Ca de altfel nu m-as fi incurcat cu el ca mai am doua cu care lucrez destul de bine , slava Domnului, dar am zis , hai sa intru si eu in rand cu lumea , ca tot am calculatorul asta pe care am dat o caciula de bani ! Va rog frumos daca cineva stie cum ...ajutati un om ajuns la disperare !!!Cu respect Sorin !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sxnel

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări