bigbrother Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Am si eu o batrinica de Dacie de prin anii '80 care a cam racit si are o tuse seaca, la relanti de la un timp si nu stiu cam ce tratament sa ii aplic.Am incercat mai multe reglaje, si alti doctori au incercat si degeaba, poate ma puteti ajuta cu un sfat.Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Detaliaza. Da rateuri, daca da, unde? Ajuta-ne sa te ajutam. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Cred ca nu la doctor trebuie sa mergi cu ea, ci la popa... :smt005 Link spre comentariu
bigbrother Postat Martie 5, 2008 Autor Partajează Postat Martie 5, 2008 La relanti se intrerupe merge sacadat, face cum ar merge cu o bujie defecta, daca reglez relantiul peste 1200 de ture atunci intreruperile sant mai rare.Am schimbat bujiile, fisele, carburatorul, pompa de benzina,servofrana, i-am pus aprindere electronica din comert.Fiecare a venit cu o idee, ca merge inecata, trage aer fals, nu e scanteia buna, si am pus in practica, am reglat pana si tacheti, degeaba.Si tin relantiul la 1200 de ture caci al 800 de ture daca face de cateva ori asa se opreste.Cred ca sorin6, are dreptate, numai popa ii vine de hac :smt003 , o avea pe dracul intrinsa :smt003 :smt039 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 Dupa cele descrise de tine, mai ales daca in sarcina merge, ai probleme pe circuitul de mers incet. Daca ai schimbat carburatorul si face tot asa, ar trebui sa te gandesti la garnitura dintre galerie si chiulasa. Sau mai poate fi o supapa care nu inchide bine. Link spre comentariu
bigbrother Postat Martie 6, 2008 Autor Partajează Postat Martie 6, 2008 Am schimbat si tobele cu galerie cu tot yo9hrb, pentru ca un surub de la galerie avea filetul stricat si s-a crezut ca trage aer fals.Nu mai am decat sa desfac motorul, dar mi-e frica caci nu stiu cum este si ce suma m-ar costa reparatia.Am sa-l las pana crapa, poate fac bani de alta.O zi buna va doresc. :smt039 Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 cum doresti dar ar fi pacat sa il lasi sa moaraPS: mare atentie si la imbinarea dintre carburator si galeria de admisie, si pe acolo poate trage aer fals. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Un carton de dosar pentru confectionarea de garnituri si un pic de Loctitie fac minuni... :smt001 Link spre comentariu
bigbrother Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Multumesc cosmin pentru foaia cu dignostic.Tot colindand pe net am gasit cateva comentarii despre bujii, se pare ca cele mai bune sant bujiile brisk.Si o ultima inventie ar fi electrodul de masa gaurit.Ce parere aveti, e ceva real sau doar experimente.Salut Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Nu stiu ce sa spun despre acele bujii dar stiu ca daca distanta dintre electrozii bujiilor este cea indicata de constructorul motorului acel motor se va comporta cidat.Daca doresti documentatie despre cum sa reglezi bujiile, carburator, platini etc iti mai pot scana din carte si sa te mai ajut cu sfaturi deoarece sunt oarecum in domeniu :supz: O seara placuta Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Pune Bosch, restul e gargara cu pioneze... :smt003 Link spre comentariu
lulu07 Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 ba Boech' urile astea sunt o gargara :smt003 Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Eu spun sa puneti ce recomanda producatorul (fabricantul acelui motor pt ca stie el ce stie cand recomanda bujiile sau alte piese) pt ca cu alte bujii se poate comporta destul de ciudat. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Orice bujii la fel de "calde" si de calitate se comporta similar, vezi identic, asta e o discutie la fel de vasta ca si "teoria cablurilor audiofile" :smt016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum