Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tester universal

Vizitator electricus

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MirceaM

1

Vizitator luci4uta

Am gasit ceva pe vwforum, daca te intereseaza, da-mi pm sa iti dau datele de contact ale respectivuluiAnuntul lui, suna cam asa:Vand interfata profesionala de diagnosticare auto tip ELM 327 pt toate tipurile de masina daca au mufa tip OBD II si au fost fabricate dupa 1996 .* MUFA OBDII J1962 16-Pin Male (Masina)* USB Port : (Catre Computer sau PDA)* Lungime cablu OBD2 : 1.5 metri* Greutate : 380gSuporta multe protocoale:J1850 PWM (41.6 kbaud)J1850 VPW (10.4 kbaud)ISO 9141-2 (5 baud init, 10.4 kbaud)ISO KWP (5 baud init, 10.4 kbaud)ISO KWP (fast init, 10.4 kbaud)ISO CAN (11 bit ID, 500 kbaud)ISO CAN (29 bit ID, 500 kbaud)ISO CAN (11 bit ID, 250 kbaud)ISO CAN (29 bit ID, 250 kbaud)ATENTIE : acest aparat necesita un calculator si sistem de operare Windows sau Dos cu un port USB.Merge la autoturismele :Alfa Romeo Audi Austin Bedford Bentley BMW Chevrolet Chrysler Citroen Corvette DACIA Daewoo Daihatsu Daimler Datsun Dodge Ferrari Fiat Ford Hillman Honda Hyundai Isuzu Jaguar Jeep Kia Lada Lamborghini Lancia Land Rover Lexus Lotus Maserati Mazda Mercedes-Benz MG Mini Mitsubishi Morgan Morris Nissan Opel Peugeot Porsche Proton Renault Rover Saab Seat Skoda Smart Ssangyong Subaru Sunbeam Suzuki Talbot Toyota TriumphTVR Vauxhall Opel Volkswagen VolvoPachetul contine :Interfata ELM327 + cablurile aferente (cele din poza) +CD cu softuri pentru Diagnoza .Pret : 300 lei

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări