Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta cu mai multe frecvente de acordaj...??

Mircea Bartic

Postări Recomandate

Dreadboy, ar fi bine sa te uiti mai sus,sa vezi de unde a inceput toata discutia.Eu sustin in continuare ca incinta din poza are o singura frecventa de rezonanta.Chestia ca a pus 2 tuburi de diametre diferite,probabil a facut-o din ratiuni estetice.Tocmai de asta i-au iesit asa de lungi,pentru ca a folosit diametre mari.......Poate ca Vasile chiar ar trebui sa-ti stearga posturile,asta nu e atitudine de forumNtz,Ntz,Ntz............Tu dai bacul zilele astea si ai timp sa te certi pe forum cu lumea ???Stii cum facem.........Cosntruieste o incinta cu tuburi de diametre diferite si masoara-i impedanta intre 20 si 200 Hz.Asa o sa afli ce frecventa de rezonanta are.Cand o sa postezi rezultatele,atunci o sa ai ceva de spus...........P.S. Din cauza atitudinei tale (hot shot,wise ass.....crezi ca ma incanta pe mine ce diplome ai tu ??? ), nu vreau sa stiu mai multe despre incinta.Cauta si tu pe net. :twisted:Revin.M-am uitat la toate posturile tale si nu cred ca ai spus nimik constructiv pana acum :lol: Inteleg eu ca mai ai de invatat.Dar invatacelul tace si rumega.Si apoi vorbeste.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

5

• caudiodesign

3

• Haralambie

1

• Sharky

1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări