Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD cu format 128X128 in locul unuia cu 64X128 ?

Vizitator bogdanc66

Postări Recomandate

Vizitator bogdanc66

saleu folosesc pt programarea pic-urilor pic basic , si cipul folosit se numeste 16F877A;softul stie sa lucreze cu module inteligente lcd format 64X128;as vrea sa stiu daca pot folosi module cu format-ul 128X128, eventual ce diferente pot aparea;lcd-ul pe care vreau sa-l folosesc este : LGM1212ASL

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petre_s

2

Top autori în acest subiect

Vizitator bogdanc66

stiu ca programarea se face la fel, dar nu as vrea sa imvestesc intr-un afisaj de 150 ron daca nu il pot folosi de cat pe jumatate, poate exista si alte solutiipoate are careva de pe forum vreun macro sau ceva de gen care sa ma ajute sa utilizez toata suprafata lcd-ului

Link spre comentariu
Vizitator bogdanc66

pt cel care vrea sa isi faca masina c&c , cred ce cel mai greu de realizat ar fi acel dispozitiv care sa iti masoare distanta facuta de plaforma care sustine si deplaseaza dispozitivul de gaurire pe axa Ox, si de platforma care il deplaseaza si sustine pe acesta pe axa Oy.pe scurt textul de mai sus, se refera la lucrul cel mai greu de obtinut de la un astfel de dispozitiv, si anume precizia, restul, adica fiarele, montajul si softul se fac destul de usor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări