Vizitator bogdanc66 Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 saleu folosesc pt programarea pic-urilor pic basic , si cipul folosit se numeste 16F877A;softul stie sa lucreze cu module inteligente lcd format 64X128;as vrea sa stiu daca pot folosi module cu format-ul 128X128, eventual ce diferente pot aparea;lcd-ul pe care vreau sa-l folosesc este : LGM1212ASL Link spre comentariu
petre_s Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 nu cred sa existe diferente de programare. cel mult imaginea va fi afisata pe partea de sus a lcd-ului. Link spre comentariu
Vizitator bogdanc66 Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 stiu ca programarea se face la fel, dar nu as vrea sa imvestesc intr-un afisaj de 150 ron daca nu il pot folosi de cat pe jumatate, poate exista si alte solutiipoate are careva de pe forum vreun macro sau ceva de gen care sa ma ajute sa utilizez toata suprafata lcd-ului Link spre comentariu
Vizitator bogdanc66 Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 pt cel care vrea sa isi faca masina c&c , cred ce cel mai greu de realizat ar fi acel dispozitiv care sa iti masoare distanta facuta de plaforma care sustine si deplaseaza dispozitivul de gaurire pe axa Ox, si de platforma care il deplaseaza si sustine pe acesta pe axa Oy.pe scurt textul de mai sus, se refera la lucrul cel mai greu de obtinut de la un astfel de dispozitiv, si anume precizia, restul, adica fiarele, montajul si softul se fac destul de usor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 MITICA strikes again! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
petre_s Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 ce macro-uri sa existe? daca vrei sa folosesti toata suprafata nu ai decat sa schimbi coordonatele trimise catre lcd. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum