ddeliciu Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Salut!Dupa cum spune si titlul caut un display LCD pentru un CD-player auto !El probabil a luat vreoun pumn sau izbitura si e bulit rau pe mijloc, se vede si in pozele de mai jos!Sunt interesat sa cumpar unul......ori direct din magazin ori...de la cineva de pe forum.....nu ma intereseaza daca e nou, sau daca e SH, important e sa mearga....are fata detasabila, daca are cineva numai fata....e in regula si asa, l-am luat la o ocazie bulit, in rest merge, mai nashpa e cu displayul..........!Ms frumos !Bafta ! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Nici din asta nu am gasit !Bafta ! Link spre comentariu
Janus Postat Aprilie 26, 2009 Partajează Postat Aprilie 26, 2009 Mai ai nevoi de display pentru minunea aia a tehnicii chineze?? :nas:Ce bine era daca ma uitam si la anul postarii... Link spre comentariu
ddeliciu Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 maestre nu e problema anul ca oricum nu am gasit Dar minune chinezeasca sau nu, pot sa spun ca nu se compara de niciunfel cu unele sony la 300 ron, testat, se aude foarte bine si e si fidel saracu, asa fara display merge de rupe, asta chiar ca e MINUNE chinezeasca ! Link spre comentariu
ddeliciu Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 oare nu se poate pune de la un alt player Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum