naminator2003 Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Salut! Am si eu un pocket pc ipaq 1915 cu WM2002. Initial era in spaniola si trebuia sa-l trec in engleza. Dupa cum am aflat pe forumuri si am vazut si pe site la hp, nu exista utilitar automat pentru asta, ci trebuie sa il faci singur, adica sa ii reflashuiesti imaginea romului din el. Pana acum totul ok... Pentru asta trebuia intrat in bootloader, ceea ce am si facut. Am luat imaginea sistemului de operare in engleza, cu greu gasita doar pe doua site-uri.... Am scris-o in format raw pe un card SD si i-am dat comanda bootloaderului sa flashuiasca de pe card cu un program numit mtty... Ideea e ca cu oricare dintre cele doua imagini, se blocheaza cand incepe sa descarca sistemul de operare. Bara de progres nu se misca de la inceput si ramane acolo ore intregi.. Nu mai stiu ce sa fac ca sa ies din bootloaderul asta, eventual sa si bag un windows in engleza... Daca incerc interfata JTAG, am gasit si o schema pe net pentru asa ceva, ar avea vreun rost? sa rescriu bootloaderul? Schema si imaginea le-am luat in primul rand de pe site-ul asta: http://www.handhelds.org/moin/moin.cgi/ ... umentation Multumesc pentru orice raspuns, chiar nu mai stiu ce sa fac..... ..... Link spre comentariu
matzah Postat Martie 23, 2008 Partajează Postat Martie 23, 2008 ai rezolvat cu pda-u ala? intr-o vreme cam asta faceam la modul zilnic.daca mai ai problema da un reply si incerc sa te ajut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum