dividivus Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Buna. Problema mea este ca as dori sa schimb dintr-un Kangoo HU-ul, si nu stiu cum se poate scoate (extrage :partyman: ) HU-ul din fabrica. Ceva solutii sau idei (este exclus ideea cu o incarcatura exploziva :smt027 )?Multumesc anticipat, toate cele bune. Link spre comentariu
Vizitator gabibv Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Pune o poza sa vedem Link spre comentariu
dividivus Postat Martie 3, 2008 Autor Partajează Postat Martie 3, 2008 Stiu ca display-ul de pe bord nu o sa functioneze dar nu ma prea preocupa. Are comenzi si langa volan, oare se poate lega la noul HU (inca nu m-am gandit la un model anume). Link spre comentariu
Abram Burel Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Este posibil sa iasa daca "indesi" niste tije in gaurile alea din parti, dare sa actioneze asupra urechilor ce-l blocheaza pe sine. Link spre comentariu
Vizitator crys_bz Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 Doi electrozi indoiti in forma de u si introduci pe gaurile din lateral tragand in acelasi timp catre exterior de electrozi Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 4 cuie mari de tamplarie si te-ai scos... :smt019 Poti pune aproape orice HU "standard" eventual cu un adaptator de 15E... Link spre comentariu
dividivus Postat Martie 3, 2008 Autor Partajează Postat Martie 3, 2008 Bine, o sa incerc cu 4 spite pentru bicicleta. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Stefi_R Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Buna seara!Din ce an este Kangoo-ul si ce model este?Tocmai am luat de vreo luna un Kangoo 1.5Dci din 2002 si bordul (partea cu afisaj) e exact la fel, numai radio-cass-ul e putin diferit, in sensul ca are si el afisaj, cu toate ca este original Renault.Problema mea este ca nu merge afisajul de sus de pe bord si nu merg nici comenzile de pe volan. Sa fie o incompatibilitate cu radio cass-ul care desi este Renault, nu ar fi de la acest model?Am fost in dupa amiaza asta la masina inarmat cu scule; ma gandeam ca o fi cazut vre-o mufa; am desfacut afisajul de pe bord, am scos casetofonul (asa este, cu doua cuie bagate in gauri si tras); casetofonul are trei locasuri pentru mufe din care 2 folosite si una libera; insa n-am descoperit nicio mufa in spate care sa nu fi fost folosita.Ma poate ajuta si pe mine cineva sa rezolv aceasta problema?La tine presupun ca merg si comenzile de pe volan. Daca ai scos casetofonul, imi spui si mie te rog, cate mufe are in spate, sau ce model este?Tipul de la care l-am luat nu stie nimic, iar eu nu am niciun fel de documentatie (nici macar un manual de utilizare).Multumesc si numai bine.PS Display-ul acela de pe bord indica si altceva, sau numai informatii legate de Radio-Cass? Link spre comentariu
dividivus Postat Martie 11, 2008 Autor Partajează Postat Martie 11, 2008 Masina este din 2003 modelul 1.4 L pe benzina, versiunea Proactive (cutie de transmisie automata). Link spre comentariu
micutu Postat Martie 15, 2008 Partajează Postat Martie 15, 2008 uite cu ajutorul de aici poti sa modifici joystick ul sa mearga pe unele modele de sony cu intrare de remote http://www.panuworld.net/minidisc/fordsony/index.htm Link spre comentariu
madkat Postat Martie 19, 2008 Partajează Postat Martie 19, 2008 nu la toate afisajul de pe bord functioneaza si pentru casetofoncassul tau are mufa pentru comenzile de pe volan - teoretic daca gasesti mufa mica cu 6 pini a rc-ului atarnand prin spatele cassului - o conectezi la cass va mergepentru afisaj tot una cu 6 pini este - (poate o gasesti si pe aia) dar cassurile de reno cu afisaj pe ele nu il pot controla si pe cel exterior... asa ca (,) cu asta care il ai nu o sa reusestio poza cu cass-ul si afisajul m-ar ajuta ca sa iti spun mai multe Link spre comentariu
Vizitator Stefi_R Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 Multumesc mult pentru ajutor. Intre timp am aflat ca ce am eu pe masina (in locul radiocasetofonului original) este radiocasetofonul de Logan, model Philips 22DC229/62 tuner list, cu afisaj propriu si fara fata detasabila; s-ar putea sa pot face sa mearga comanda de pe volan, verificand firele (din telecomanda ies 6 fire care merg in afisajul central si de acolo ies 5 si merg la mufa galbena de la casetofon); asa cum ai zis, nici eu nu cred ca acest casetofon da vreun semnal pt. afisaj extern (o schema ar fi benefica).In momentul de fata afisajul extern e ca si mort - pare ca nu primeste tensiune de alimentare +12V; voi verifica cu un multimetru zilele astea, daca ar trebui sa primeasca tensiune prin casetofon, sau din alta parte. Afisajul are doua mufe (una rosie si una gri) si este Sagem, generatie 2002, modelul exact nu il stiu acum.Numai bine. Link spre comentariu
madkat Postat Martie 21, 2008 Partajează Postat Martie 21, 2008 da... e cum ma gandeam...o sa poti sa il face sa mearga (si afisajul nu doar telecomanda) cu un RC sau RCD de clio generatia a 2-a (tot cu afisaj separat)... cu toate astea, merita mai mult investitia intr-un mp3 (exista si stock de megane dar cred ca e mult mai scump decat un HU de firma)iar la cass-ul de SRN/Solenza/Logan - ai doua mufe mici - una pt telec. una pentru cd-change - care poate fi "pacalita" sa accepte semnal de la un mp3 extern - vezi schema exacta pe d***aclub :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Stefi_R Postat Martie 30, 2008 Partajează Postat Martie 30, 2008 Multumesc frumos; nu prea sunt amator de scule in masina; m-as multumi cu un radiocass cu care sa mearga comenzile de pe volan si afisajul central (daca tot sunt in dotare); am cautat asa ceva (de la vreun Clio din 2002) dar degeaba. Poate va dori cel care a initiat topicul sa-mi vanda radiocass-ul sau. In lipsa de altceva, probabil ca am sa raman pana la urma cu radiocass-ul de Logan pe care il am acum, si eventual sa leg firele care vin din comenzile de pe volan direct in mufa (mini-ISO?) galbena, fara sa mai treaca prin blocul afisaj. Numai bine. Link spre comentariu
madkat Postat Martie 31, 2008 Partajează Postat Martie 31, 2008 asta nu mai stiu... s-ar putea cred "dibui" trseul firelor, dar nu merita deranjuluita-te pe r**o.ro poate apare pe la publicitate vreun rc de clio :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum