Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony ericsson k750i

zainea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

1

• zainea

1

• paul14

1

Asa am patit si eu pentru ca nu era cardul de memorie suficient de rapid. Daca aparatul poate sa filmeze continuu (unele nu sunt in stare si se specifica asta in manualul de utilizare) atunci trebuie sa ai si cardul suficient de rapid cat sa inghita datele venite de la aparat.Ia-ti un card mai rapid. Eu asa am rezolvat la un Minolta Z1.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

pune toate setarile la maxim pt video(calitate, durata etc) si daca nu merge nici asa pune-l sa salveze in memoria telefonului iar daca nu merge nici asa schimbi cardu sau il resoftezi :rock:

Link spre comentariu

Lasati prostiile! :smt075 Se face in felul urmator: se deschide camera, se comuta pe modul video si apoi se apasa una din tastele numerice (numai stiu exact care desi cred ca era "0") pana iti indica timpul maxim de filmare. Eu am resoftat degeaba un astfel de telefon din cauza nestiintei :crazy:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări