zainea Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Salut.Am o problema la un k750i.Nu merge sa filmez decat 11 sec,este setat sa se salveze pe card,unde mai sunt sunt liberi vreo 400 mb .Dc filmeaza asa de putin ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Asa am patit si eu pentru ca nu era cardul de memorie suficient de rapid. Daca aparatul poate sa filmeze continuu (unele nu sunt in stare si se specifica asta in manualul de utilizare) atunci trebuie sa ai si cardul suficient de rapid cat sa inghita datele venite de la aparat.Ia-ti un card mai rapid. Eu asa am rezolvat la un Minolta Z1. Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Ai verificat sa nu fie pus pe video pentru mesaj ilustrat? Link spre comentariu
Vizitator Brook Postat Iunie 8, 2008 Partajează Postat Iunie 8, 2008 Verifica daca ai limita de video sau lipsa de spatiu pe card/telefon Link spre comentariu
paul14 Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 pune toate setarile la maxim pt video(calitate, durata etc) si daca nu merge nici asa pune-l sa salveze in memoria telefonului iar daca nu merge nici asa schimbi cardu sau il resoftezi :rock: Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Lasati prostiile! :smt075 Se face in felul urmator: se deschide camera, se comuta pe modul video si apoi se apasa una din tastele numerice (numai stiu exact care desi cred ca era "0") pana iti indica timpul maxim de filmare. Eu am resoftat degeaba un astfel de telefon din cauza nestiintei :crazy: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum