Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent difuzor inalte Sony

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

As avea nevoie de niste difuzoare pentru inalte care sa sune ca cele de la majoritatea boxelor Sony(acelea cu calota din carton alb/gri si diametru de 10 cm).Nu stiu ce as putea cumpara,nu as vrea nici sa fie foarte scumpe.Multumesc mult.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

3

• Bogdi16

1

• CBI

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

ceva mai ieftinache si sa zicem decent ar fi visaton sc 10n,e cam 45 lei parcamai ieftin cu 10 lei ar fi SAL dtf 801,dar la astea trebuie sa casti urechile ca exista ne-sansa sa sune diferit mai multe exemplare,ar fi bine sa le iei de la tine din oras.Asta cica ar fi cu calota de titan,oricum,ideea e ca mai da ceva clopotzei,spre deosebire de varianta textila ,care zici care nici nu stii dc canta sau e oprit,asa de infundat si sters sunaCam la 90 lei gasesti si tw auto,dar treaba e ca vrei de 10cm si pe 8omi

Link spre comentariu

Nu e batuta in cuie dimensiunea si nici impedanta..eu vreau sa sune ca cele sony nu sa arate la fel.Insa as vrea membrana non metalica.Am ascultat azi monitor audio br1.Inaltele suna splendid si foarte fin. Oare as gasi asemenea difuzoare de inalte si pentru boxele mele la un pret decent?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări