Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer Aspire 5315

yo9hrb

Postări Recomandate

acer aspire m si eu si un prieten de al meu. la 27 de milioane de lei vechi *(dati anu trecut pe timpul asta ) am luat ceva destul de bun ( placa video de gamming, wirelessul bun ( prin in locuri unde fujitsu si hp nu prin nimic)). problema care ai avut-o tu a avut-o un priten de al meu, se incingea fff tare nuumai ca la el nu se inchide. se speriase omul ca i s-a dus ceva prin el. si-a luat inima si l-a desfacut : rezultatul acealsi plin de praf se facuse aproape dop. dupa curatire si-a revenit. programul acer empowering e pentru economisirea energiei in functie de aplicatii ( sore ex pe muzica reduce luminozitatea, pe jocuri creste calitatile grafice, etc).in afara de asta are un soft interesant de la amd prin care se regleaza frecventa procesorului in functie de aplicatie ( astfel un amd turion de 1,8ghz poate rula cu 100 mhz).imi pare rau ca nu am citit problema ta dinainte ca iti dadeam raspunsul mai repedep.s. nu laud acest laptop dar mie unuia mi se pare destul de bun la ce performante are si al ce bani am dat pe el

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

5

• ghimpe--

3

• MifTy

2

• Blind

2

Top autori în acest subiect

Vizitator vick

mie cred ca mi s-a ars wireless-ulam un acer 5315 si dupa ce am reinstalat win-ul imi apare in computer management:"Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)" iniferent ce driver bag

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări