Vizitator cipul Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Salutare!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema de "push button" cu microcontroler?In momentul in care apas o data pe buton sa imi aprinda un led,daca apas de doua ori sa il stinga,daca apas de trei ori sa imi aprinda alt led,daca apas de 4 ori sa il stinga...Multumesc mult! Link spre comentariu
petre_s Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 schema e banala, in schimb trebuie sa faci programul. Link spre comentariu
Vizitator cipul Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 k...tocmai asta vroiam schema+prg....daca se poate Link spre comentariu
petre_s Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 daca tot vrei sa faci ceva de distractie, pe gugle chiar nu gasesti nimic? Link spre comentariu
Vizitator cipul Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 nu prea...la chestia care am vrut sa o fac...Daca gasesti u ...si nu te supar...poate ma ajuti si pe mine... Link spre comentariu
Jules00 Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Daca stii putin 'C' iti recomand sa folosesti mikroC pt. scriere soft. Are manual foarte amanuntit cu ce comenzi stie sa faca. Programul in C e banal. Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum