csl1131 Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 stiu... da ziceam ca eu o sa pun in capsula de metal...stiu ca alea de plastic se prind mai usor, dar.. eu am sa folosesc dinaia metalici....si daca gasesc niste cornier de al atunci ii pun direct pe cablaj...daca nu gasesc numai atunci o sa pun cu fire.... Link spre comentariu
xman Postat Martie 4, 2005 Autor Partajează Postat Martie 4, 2005 sorteh,Intradevar. Eu am dat ca exemplu 15003 pentru ca este cunoscut, si doar asa informativ, pentru ca au capsulele aproape identice si foarte diferite de un TO3 metalic.Si BTW, de unde ai 2SA/2SC-urile ?Am vazut cate ceva pe la Telezimex dar aveau 3 variante de pret. 30, 80 si130 mii/buc. Mie mi se par mai buni decat 15003/15004. Link spre comentariu
xman Postat Martie 7, 2005 Autor Partajează Postat Martie 7, 2005 Trimis: Vin Mar 04, 2005 2:16 pm Titlul subiectului: CorectLa ora aia eram cam torpilat dupa atatea hartogaraie si situatii completate la servici...Titlul subiectului... exact pe dos.Mersi pt ca mi-ai corectat greseala de "ochi". Azi cand nu mai am nisip in ochi am vazut si eu ce ineptii am scris. Scuze pentru aberatiile de mai sus...Le am de afara , le import eu .E bine de stiut ca mai sunt oameni cu putin bun simt.Numai bine Link spre comentariu
Adi Florin Postat Martie 7, 2005 Partajează Postat Martie 7, 2005 sorteh ai si de vanzare perechi 2sa1943cu 2sc5200?daca da, care e pretul unei perechi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum