paun nelu Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Este un modul de masina de spalat indesit,acest modul are un tz[asa cred ca e deoarece nu l-am gasit pe net sau in ce cataloage am] e notat Q3 pe paca [o atasez] si scrie pe el ZD607 deasupra mai este un E .Rog cine stie sa-mi spuna si mie ce este. Link spre comentariu
mircea626 Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 si oare nu era mai bine sa postezi la depanari casnice? Link spre comentariu
aschiuta Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 Este un triac de 1A (cred) cu Ig mic. (intre 5 si 25 mA, daca nu ma inseala memoria). Link spre comentariu
paun nelu Postat Martie 2, 2008 Autor Partajează Postat Martie 2, 2008 aveti data chet-ul lui sa mi-l dati si mie? Link spre comentariu
aschiuta Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 Copiate din catalogul la care am avut acces:I max. 0,8 AU max. 600 VI grila cadran I-III 5 mAI grila cadran IV 7 mAdV/dt 10 V/ microsecunda Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 aveti data chet-ul lui sami-l dati si mie?data chet nu existaDataSheet = foaie de catalog (cu date tehnice Data=date, Sheet = foaie) Link spre comentariu
paun nelu Postat Martie 3, 2008 Autor Partajează Postat Martie 3, 2008 mersi fain! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum