Vizitator crys_bz Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Am nevoie de un mare ajutor.Sunt un incepator in lucrul cu microcontrolere.Doresc sa fac o clona a unui PIC 12f675.Detin un programator AD-PIC03 si soft ICPROG .Am citit ceea ce e scris pe microcontrolerul de referinta, mai jos o sa atasez ceea ce este scris pe el ,salvez acele date ,introduc in programator PIC-ul nou,open file-programeaza tot-programul se opreste si scrie urmatorul lucru " OSCCAL=3434h Doriti sa folositi valoarea din fisier(3434h)?"ii dau yes isi continua treaba verifica totul OK.La citirea noului hexa. la una din liniile de comanda apare alta valoare fata de PIC-ul de referinta.Am sa atasez cele doua fisiere .Daca este cineva care ma poate ajuta,il rog mult sa o faca. Link spre comentariu
Abram Burel Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Ceea ce difera sunt bitii de configurare.Original ai 0064, ceea ce inseamna:- PWRT On- MCLR On- BOD Onsi, foarte important:- CP On (cod protejat)- CPD On (date protejate)Prin urmare nu poti clona nimic, ci ai citit 0000 si ai scris acelasi lucru.Din intamplare, in cuvantul de configurare al PIC-ului scris (3034), ai scapat CPD=On (0-ul), deci da-i un Erase all cu incredere Link spre comentariu
Vizitator crys_bz Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Cu alte cuvinte nu se poate clona acel PIC.Asa este? :smt022 Link spre comentariu
Abram Burel Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Pai, nu scrie clar in penultimul rand al postului meu? In caz ca nu:NU, NU poti clona PIC-ul ala! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum