Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcare mobil din port USB....

Yuly

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Salut !

Eu am un mp3-player, vreau sa fac exact invers, sa il incarc din priza, ce incarcator ar trebui sa pun? daca e de 3.7 cat au majoritatea merge?

Care sunt firele de alimentare la usb? | | | | ....din care stiu are 4 fire si 1 masa,, prin care se alimeanteaza ?

Rog pe Yuly sa nu se supere ca m-am bagat peste topicul lui dar nu avea rost sa mai fac unul atata timp cat.....era unul aproape asemanator gata deshis !

Ms frumos !

Link spre comentariu

Salut !

Eu am un mp3-player, vreau sa fac exact invers, sa il incarc din priza, ce incarcator ar trebui sa pun? daca e de 3.7 cat au majoritatea merge?

Care sunt firele de alimentare la usb? | | | | ....din care stiu are 4 fire si 1 masa,, prin care se alimeanteaza ?

Rog pe Yuly sa nu se supere ca m-am bagat peste topicul lui dar nu avea rost sa mai fac unul atata timp cat.....era unul aproape asemanator gata deshis !

Ms frumos !

http://pinouts.ru/connector/4_pin_USB_A ... ctor.shtml
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ddeliciu, dac? mp3 playerul nu ?tie s? încarce aumulatorul intern dac? "simte" c?-i legat la o surs? de curent mai bun? ca acumulatorul, nu e cazul s? te complici: nu încarci nimic!!!mai bine iei 2 sau 3 perechi, sau 2-3 acumulatoare, pe care le folose?ti cu schimbul, ?i le încarci la un charger!!!io am 2 mp3 playere, ?i ambele sunt "proaste", nu ?tiu s? încarce acumulatorul intern.?i unul este un apacer destul de nou!!!...

Link spre comentariu

io l-am luat pentru c? avea ?i slot SD... cic? suport? pân? la 2 gigi, nush, am unul de 1 giga, ?i-l vede ok.partea cu acumulatorul chiar nu m-a prea interesat, l-am luat pentru c? aveam nevoie de un sd reader ?i un stick!!! :snakeman:luând "obiectul" le-am luat pe-amândou?... la 70 ron, cât m-a costat anul trecut, chiar n-aveam preten?ii de... ipod, fie el ?i shuffle!!! :weedman:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Pentru cine vrea sa incarce V360 E1070 V1075 va spun ca va trebuie 5,6Volti 1amper si conexiunea la mufa mini USB este in felul urmator :PIN1------ +5,6volti PIN2------ liber neconectatPIN3------ liber neconectatPINx------ o rezistenta de 68kilo-70Kilo ohm conectat la pinul 4PIN4------ - minus masa cum vreti sa-i zicetiAsta am determinat eu experimental pe V1070 ca mi-au zis ca nu poti incarca decat cu incarcator original cu restu patineaza.Se poate sa aibe dreptate eu am avut un incarcator chinezesc si i-am masurat tensiunea si stiu ca era 5,6volti .Acum incarcatorul meu este un LM317 reglat la 5,6volti se cam incalzeste el dar are radiator mare pentru racire.

Link spre comentariu

Pentru cine vrea sa incarce V360 E1070 V1075 va spun ca va trebuie 5,6Volti 1amper si conexiunea la mufa mini USB este in felul urmator :

PIN1------ +5,6volti

PIN2------ liber neconectat

PIN3------ liber neconectat

PINx------ o rezistenta de 68kilo-70Kilo ohm conectat la pinul 4

PIN4------ - minus masa cum vreti sa-i ziceti

Asta am determinat eu experimental pe V1070 ca mi-au zis ca nu poti incarca decat cu incarcator original cu restu patineaza.

Se poate sa aibe dreptate eu am avut un incarcator chinezesc si i-am masurat tensiunea si stiu ca era 5,6volti .

Acum incarcatorul meu este un LM317 reglat la 5,6volti se cam incalzeste el dar are radiator mare pentru racire.

1 A cred ca e e prea mult . adica telefonul oricum isi ia cat are nevoie dar nu cred ca portul USB poate da curent de 1 A!
Link spre comentariu

portul usb poate avea si sub 5v(in functie de sursa),in cazul asta tel nu se mai incarrca din pc?ai testat cu o sursa dwe tensiune variabila?oricum treaba cu cabluri originale e vrajeala,daca faci(sau pui mana) pe o copie corecta n-ai probleme

Link spre comentariu

Ca sa va dumeriti unpic am dat acolo cam ce tensiune de alimentare trebuie si cam cat curent papa motorola V360 E1070 V1075 deaia trebuie incarcator original sau daca nu faceti o sursa cu LM317 si radiator maricel ptr racire deoarece LM-ul se va supraincalzii cu un radiator de 80/50mm cu aripioare de racire , radiatorul imi sta la 42 de grade in timp ce incarca bateria telefonului.Va mai spun un pont 5colti de la USB are o siguranta mica de 110mah -400mah , daca cumva aveti consumator serios se duce acea siguranta.Alimentarea USB-ului este facuta direct prin intermediul fisei ce intra in placa de baza ptr alimentare de la sursa ATX de acolo si ia 5volti.Insa ca sa incarcati un mobil corect din motorola ce le-am enumerat aveti nevoie de un curent mai mare si tensiune de 5,6Volti altfel bateria nu se incarca la maximum .

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Sper ca mai urmareste cineva subiectul asta...Din cate stiu eu, in conformitate cu standardul USB, acest port livreaza "by default" doar 100 mA; pentru consumuri mai mari, gen incarcator, consumatorul trebuie sa NEGOCIEZE ;-) in pasi de 2 mA (sau cam asa ceva), pana la cei max. 500 mA. Adica, sa spuna ce fel de echipament este si ce face cu miliamperii respectivi ;-)Asa ca telefonul respectiv se va incarca de aproximativ 3 ori mai incet decat la incarcatorul original (cel de 350 mA).

Link spre comentariu

portul usb poate avea si sub 5v(in functie de sursa),in cazul asta tel nu se mai incarrca din pc?ai testat cu o sursa dwe tensiune variabila?oricum treaba cu cabluri originale e vrajeala,daca faci(sau pui mana) pe o copie corecta n-ai probleme

ia cauta posturile mele despre nokia 3220 de pe la gsm, sa vezi ce parere am eu despre cablurile originale... :bataie
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări