Vizitator doco Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Salutare, am o problema cu punerea in puntea a amplificatorului cu ajutorul Modulului, am facut un desen, rog sa ma ajute cineva, trasandu-mi linii cum trebuie conectate si dupa punerea in punte care borne la OUT devine + si care -. Multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator mylipo Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 salut...ti-ai cumparat si tu filtru subwofer de la hi-end? eu azi l-am primit , inca nu l-am pus in functiune dar sunt interesat si eu de a pune in punte un amplificator gen ipa400....daca stie cineva mai multe detalii si unele sugestii Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 deci canalul cu intrare normala e + pt out, si cel cu 180 grade e - da ? Link spre comentariu
Vizitator mylipo Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 Asa cred eu ...parca asa am citit pe undeva...doar ca practic nu am incercat, poate ne lamureste cineva care a incercat si stie sigur Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 eu n-am simtit diferenta :smt102 pana la urma am lasat + pe 0gr si - pe 180grmai important e sa nu ai difuzoarele defazate intre ele Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 am intetes. ms mult Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Am aliemntat modulul cu +/- 13v, 800mA, am facut eu redresarea cu o punte si 2 condenatoare de 10 000 uF, si belea e ca dak dau amplificatorul la maxim, fara semnal, se unde destul de tare un curent p difuzor :(, cred ca e de la alimentarea mea, are cineva o schema cu ceva de stabilizare a tensiunii ?.A si inca ceva, am pus fiecare rezistena din cele 4 primite, si dak dau la minim din potentiometru de level de la modul, tot se mai aude oleak ? stie cineva de ce ? Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 sanse mari sa ai o bucla de masa, asa ca studiaza documentul de la viewtopic.php?f=16&t=24947 si alte cateva discutii de pe forum, pe tema asta... foloseste functia SEARCH din dreapta sus Link spre comentariu
Vizitator mylipo Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 eu am facut modulul asta, de fapt acum lucru la el http://sound.westhost.com/project05.htm initzial l-am incercat la -+18v dar mi sa parut totul OK Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Martie 2, 2008 Partajează Postat Martie 2, 2008 re rog mai daca ai cablajul pune-l aici, ca nu se incarca situl :( Link spre comentariu
Vizitator mylipo Postat Martie 3, 2008 Partajează Postat Martie 3, 2008 cablajul l-am facut "din cap" dupa schema...am dat gaurile pt. piese dupa care am trasat cu un marker pe placa de cupru Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 imi cer scuze pt neatentie sper ca acum e bine :smt006 Link spre comentariu
Vizitator mylipo Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 mare grija la cablaj la integratul 7915 pe partea negativa ordinea pinilor este diferita Link spre comentariu
Vizitator doco Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Mersi frumos pt tot :yawinkle: , inca ceva... nu imi da valori la diode, pun diode de acelesi valori ce se folosesc la puntile redresoare ? Vad ca nu se alimenteaza cu tensiune simetrica.... face circuitul singur +/- ? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 Autorul schemei spune asa: ,, All diodes are 1N4002 or similar (100V / 1A minimum rating for all) '' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum