Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modul filtru subwoofer cu egalizator si filtru subsonic

Vizitator doco

Postări Recomandate

Salutare, am o problema cu punerea in puntea a amplificatorului cu ajutorul Modulului, am facut un desen, rog sa ma ajute cineva, trasandu-mi linii cum trebuie conectate si dupa punerea in punte care borne la OUT devine + si care -. Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cosmin_h

2

• niq_ro

1

• Dr.L

1

Vizitator mylipo

salut...ti-ai cumparat si tu filtru subwofer de la hi-end? eu azi l-am primit , inca nu l-am pus in functiune dar sunt interesat si eu de a pune in punte un amplificator gen ipa400....daca stie cineva mai multe detalii si unele sugestii

Link spre comentariu
Vizitator doco

Am aliemntat modulul cu +/- 13v, 800mA, am facut eu redresarea cu o punte si 2 condenatoare de 10 000 uF, si belea e ca dak dau amplificatorul la maxim, fara semnal, se unde destul de tare un curent p difuzor :(, cred ca e de la alimentarea mea, are cineva o schema cu ceva de stabilizare a tensiunii :)?.A si inca ceva, am pus fiecare rezistena din cele 4 primite, si dak dau la minim din potentiometru de level de la modul, tot se mai aude oleak ? stie cineva de ce ?

Link spre comentariu
Vizitator doco

Mersi frumos pt tot :yawinkle: , inca ceva... nu imi da valori la diode, pun diode de acelesi valori ce se folosesc la puntile redresoare ? Vad ca nu se alimenteaza cu tensiune simetrica.... face circuitul singur +/- ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări