danijblbass Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Salut! as vrea sa vad si eu niste pareri cu privire la camera foto BenQ C700.Daca are cineva acest aparat si imi poate zice exact ce stie sa faca , e perfect :yawinkle: http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN :smt039 Link spre comentariu
tv1 Postat Februarie 26, 2008 Partajează Postat Februarie 26, 2008 Ce stie sa faca vezi aici: http://benq.ro/products/digicam/?produc ... e=features Link spre comentariu
danijblbass Postat Februarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2008 specificatii am vazut ma uitasem si pe site-ul lor.. :yawinkle: ma refeream daca are cineva jucaria asta ..am mai gasit niste pareri pe net, pt ea , si e la fel ca toate jucariile la banii astia. Adica face poze foarte bune afara, ziua, si mai putin bune pe inserate..dar la benii ei cica e super buna ( 250 RON ). :smt039 Link spre comentariu
one Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Nu am o parere prea buna despre camerele BenQ. Benq C700 este chiar o pocnitoare.Este totusi o parere personala.Iti recomand Canon, Sony, Fuji, si o gramada de alte aparate foto care se gasesc pe piata la preturi mici, dar mai bine mai pui ceva bani (min. 100euro un aparat pentru incepator).Benq C700 nu are zoom optic. Poti sa consideri zoom-ul digital egal cu zero, deci camera nu are zoom. Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 13, 2008 Autor Partajează Postat Martie 13, 2008 am inteles.multumesc :yawinkle: Link spre comentariu
hugo Postat Martie 13, 2008 Partajează Postat Martie 13, 2008 Mai poti privi spre Samsung. Finul meu are un S600 de 1 an si nu a avut nici o problema cu el(vreo 5000 poze). Calitatea pozelor e mai mult decat acceptabila. Ce nu-mi place e faptul ca nu are tratate lentilele si mai apar reflexii deranjante cand ai lumina laterala puternica. Link spre comentariu
danijblbass Postat Martie 14, 2008 Autor Partajează Postat Martie 14, 2008 am sa mai strang ceva bani atunci,si o sa-mi iau ceva mai de calitate.Oricum nici asta nu era mult la 250RON,dar nu iti iei in fiecare zi aparat foto asa ca o sa mai astept sa creasca bani in pom :yawinkle: :smt039 Link spre comentariu
one Postat Martie 17, 2008 Partajează Postat Martie 17, 2008 Eu mi-am luat acum un an si jumatate un Sony DSC S600, pe vremea aia 700ron. Am facut aproape 8000 poze si filme si nu regret banii.Am o gramada de filme cu rezolutie VGA la 30fps si sunt foarte incantat si de colectia de fotografii. Cu siguranta ca urmatorul va fi un aparat cel putin la fel de performant. Am folosit la cineva un Benq si nu mi-a placut (era asemanator cu asta C700, fara zoom). Diferenta era enorma, la aceeasi rezolutie.Nu zoom-ul iti garanteaza o poza buna, dar poti sa iti dai seama ca daca la 250 ron nu iti ofera nici zoom, atunci e clar ca este pretul potrivit, nicidecum o mare afacere. Eu am avut mai demult un Benq (nu mai stiu tipul) cu care greu reuseam sa fac o poza cat de cat buna. Sensibilitatea era la pamant si consuma bateriile la greu. L-am dat aproape pe gratis, numai sa scap de el. Singurul avantaj era ca mergea folosit ca si camera web. Desigur ca poti intalni pe cineva fara pretentii care este multumit cu ce are (Benq sau altceva).Fa comparatia intre o scula audio sau ce vrei tu la 250 ron vs. 500 ron.Eu ti-am spus marcile care merita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum