rony2006 Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 Are cineva vreo schema de receptor si/sau de emitator pt banda de 27 de mhz.De preferat cu quartz.Am tot cautat pe google dar nu am gasit nimic concret.Va multumesc :smt039 Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 pai aici cum ai rezolvat problema nu tot cu un RX-TX pe 27 ! eu nu am gasit site-ul de unde am eu schema dar poate fac zilele o scanare (eu nu am scaner si se vede si destul de slabut ) uraaaaaaaa!!! am cautat iar pe gogu si surpriza !! uite despre ce vorbeam http://jap.hu/electronic/rf.html Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 25, 2008 Partajează Postat Februarie 25, 2008 uite schema transceiverului pe care il am, e plin cu cuartzuri :smt003 Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 nu e putin prea complicat ?!? :smt005 cand vad atatea bobine incep sa ametesc . :partyman: Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 si mie mi se pare complicat, daca asa lucreaza nemtii :smt003 Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 vlad_dude a spus: si mie mi se pare complicat, daca asa lucreaza nemtii :smt003 pai ei poate nu fac "asta" in regim de amator . eu nu sunt in stare sa fac niste bobine pentru un amarat de radio cu TA2003 Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 e o statie veche pt tir, asta e toata documentatia pe care o am despre ea, yo as fi vrut sa ii maresc putereadar e mai ieftin si mai simplu sa cumperi o statie, decat sa construiesti una, astea in CB sunt ieftine Link spre comentariu
yo3ihg Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 scheme de statii in CB mai gasesti aici http://www.cqham.ru/sch_eng.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum