Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau si eu un osciloscop PC

criss

Postări Recomandate

nu am mai deschis alt topic in legatura cu un osciloscop.....asa ca o sa postez aici in continuare. As vrea si eu sa imi construiesc un osciloscop pt pc, dar sa se conecteze prin usb. Vreau sa il folosesc pe laptop si nu am interfata lpt si sa fie ceva simplu nu prin programare ca ma baga in ceata partea cu programarea. Am incercat niste softuri de osciloscop de se conecteaza direct la placa de sunet, dar nu au o calitate buna si din cate am citit am nefericita posibilitate sa ard placa de sunet cu toate ca ar trebui sa fie si pt asta o posibilitate de a evita aceasta problema prin niste componente puse inaintea placi de sunet pt a o proteja banuiesc.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

7

• MifTy

4

• Swat Cat

2

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dyavlo

schema e destul de utila , dar ma gandesc cu toate ca o sa fie ecranat modulul o sa fie semnale parazite induse de placa de sunet , sau asta depinde de placa de sunet pe care o detii :smt017 , eu unul vreau sa construiesc modulul calibrat pentru un PPC :smt032

Link spre comentariu
Vizitator dyavlo

si care ma ajuta sa proiectez o schema asemanatoare cu un ICL 8038 :smt007 ca este mult mai fiabil decat XR2206 si mai usor de procurat, cel putin xr2206 nu mai era in stocul de la vitacom :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări