gauss Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 " Stie cineva ce fel arata firul pentru HV? eu am gasit un fir normal ,dece este asa de gros acest fir ? "" eu am gasit un cablu obisnuit si cred ca nu este destul pentru HV care are vrio 20kv "Conductorul este bun , altfel nu-l punea fabricantul , ai sesizat singur ca este destul de gros . Este si destul de rigid , izolatia ( camasa ) este diferita de conductorul normal de conexiuni . Cositoreste un papuc la firul negru si prinde-l cu surub la piesa metalica din foto , are un filet ingropat M3 , dupa ce cureti bine suprafata cu un cutter . Dupa aceea izoleaza bine si rigidizeaza conductorul fata de restul " matelor " . Cind vine din fabrica , peste surub este fixat un tub termocontractibil , la fel si rigidizarea , dublata cu coliere flexibile din plastic ( " soricei " ) . Pune un set nou de consumabile , verifica continuitati si lipsa scurcircuitelor , functionarea protectiei la desfacerea pentru acces la consumabile ( nu trebuie sa functioneze comanda de taiere ) . Link spre comentariu
Adierea Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Multumesc .Tub termocontractabil am vazut la un magazin de diferite dimensiuni ,cumpar si ii pun doua suprapuse . Link spre comentariu
gauss Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 La nevoie , merge cu banda izolatoare , tub varnis , etc. ... Link spre comentariu
daniel_88 Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 Cu un singur invertor de sudura nu se poate, dar cu 2 inseriate, da. Domnule Emil, am incercat sa va trimit MP, dar se pare ca nu puteti primi mesaje. Respecte Link spre comentariu
em2006 Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Acum, cred ca merge. Link spre comentariu
daniel_88 Postat Iulie 10, 2017 Partajează Postat Iulie 10, 2017 Acum, cred ca merge. Tot nu merge din pacate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum