Vizitator zoltan zoly Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Buna ziua am o baterie de laptop fujitsu siemens amilo pro v2010 cu 4 celule.bateria tinea in jur de 30 minute si avea un wear level 53%. m-am hotarat sa schimb celulule si dupa ce le-am schimbat cu celule noi wear levelul este de tot 53% si tine la fel 30-40 minute. ce mai trebuie facut sa functioneze la capacitatea lui ? Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 este o memorie acolo.slabe sanse,dar sunt pentru "revigurare". chestie de marketing. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 Nu poti sa-i faci nimic. Pe placuta de protectie a acumulatorului este un µControler care se ocupa de asta si daca el a vazut ca bateriile au fost folosite X ore inseamna ca sa-u consumat in proportie de Y%. Ca sa resetezi acel µControler ti-ar trebui acces in SW lui si momentat numai un SW facut de un rusnac poate suprascrie acei parametri dar SW nu-i gratis ci-i foarte scumpa licenta pe an......citire de la un prieten. Link spre comentariu
Vizitator zoltan zoly Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 bun,am vazut pe net firme care fac refurbish la baterii. adica schimba acumulatorii vechi cu cei noi si de capacitate mai mare si dau si garantie. lucru ce am facut si eu cu schimbatul acumulatorilor.si mai departe ce fac ?? iti inapoiaza bateria aproape moarta cu acumulatori noi ? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2016 Partajează Postat Februarie 25, 2016 (editat) Nu stiu. Poate au cumparat SW! Din cite am inteles eu e peste 1000E pe an..... Editat Februarie 25, 2016 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum