Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Protejare diferite fisiere

mitalimbasan

Postări Recomandate

Salut....aveti idee ce fel de soft mi-ar trebui sa protejez ...ex: un film,format video de pe un cd sau dvd,contra copierii? adica filmul sa ruleze dar sa nu poata fi copiat pe alt disc sau hard. Multumiri.... :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

1

• mitalimbasan

1

Top autori în acest subiect

Stiu ca se "intzeapa" cu acul undeva spre centrul cd/dvd-ului si merge perfect pe un player (trece de eroare la citire), dar nu poate fi copiat.Practic am vazut eu personal chestia asta si m-am minunat de inventivitatea studentilor din Iasi care inchiriaza filme. Ar trebui sa fie si pe net ceva despre asta, dar trebuie cautat. S-ar putea sa se fi gasit intre timp si "antidotul".

Link spre comentariu

Protectia cu sectoare defecte e triviala. Sunt mai multe programe care pot copia fisiere cu erori, de exemplu CloneCD.Producatorii de soft si/sau multimedia de mult viseaza la o metoda infailibila dar inca nu s-a inventat protectia la copiere care sa nu fi fost sparta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări