mitalimbasan Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Salut....aveti idee ce fel de soft mi-ar trebui sa protejez ...ex: un film,format video de pe un cd sau dvd,contra copierii? adica filmul sa ruleze dar sa nu poata fi copiat pe alt disc sau hard. Multumiri.... :prayer: Link spre comentariu
rimache Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Stiu ca se "intzeapa" cu acul undeva spre centrul cd/dvd-ului si merge perfect pe un player (trece de eroare la citire), dar nu poate fi copiat.Practic am vazut eu personal chestia asta si m-am minunat de inventivitatea studentilor din Iasi care inchiriaza filme. Ar trebui sa fie si pe net ceva despre asta, dar trebuie cautat. S-ar putea sa se fi gasit intre timp si "antidotul". Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2008 Partajează Postat Februarie 24, 2008 Protectia cu sectoare defecte e triviala. Sunt mai multe programe care pot copia fisiere cu erori, de exemplu CloneCD.Producatorii de soft si/sau multimedia de mult viseaza la o metoda infailibila dar inca nu s-a inventat protectia la copiere care sa nu fi fost sparta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum