ciup Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Am un USB-IrDA pe care nu scrie nici un nume de firma , marca nimik decat alimentare si mai ceva irelevant ,l-am desfacut sa ma uit pe integrate la ceva serii sa ma ajute dar nimik si am vazut intr-un magazin intamplator odata unu exact ca al meu dar facut de Firma Konig si m-am gandit ca poate e la fel si am cautat drvere dar nimic niciunde.Rugamintea mea este ca, daca a avut careva ceva de genu sau exact asa si daca are driverele sa mi le trm si mie .Asa arata: Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 nu e plug&play? Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Din cate am observat nu e PnP .Eu il am de la un prieten care avea CD la el dar cand l-am primit mi-a dat si driverele pe care le-am pierdut intre timp si am postat in speranta ca mai are cineva ceva la fel .Deci chiar nu ii PnP . Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 deschide-l si cauta pe google dupa seria cipului Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2008 Am cautat dupa seria de pe prima linie dar nu am gasit nimic de ajutor. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 27, 2008 Partajează Postat Februarie 27, 2008 am gasit pdf-ul cipului http://www.datasheetarchive.com/preview/1140796.html (linkul de jos) chestia aia din dreapta nu are si ea un cod? Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2008 Pai din cate stiu eu chestia din dreapta ii un cuartz care probabil ca are pe el o frecventa , nu stiu prea multe despre el ...dar totusi ce pot sa fac cu ceea ce se gaseste la link-ul la care m-ai trimis ??? :rolleyes: Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 linkul poate te ajuta sa gasesti o aplicatie,din ce am inteles,cipul ala e un convertoreu ziceam de piesa aia mai in dreapta,aia neagra cu multe picioare,banuiesc ca ala trimite un semnal,care e convertit de cip si apoi ajunge la usb Link spre comentariu
vali29 Postat Februarie 28, 2008 Partajează Postat Februarie 28, 2008 Poate te ajuta driverele de aici :smt039 Link spre comentariu
ciup Postat Februarie 28, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2008 Am incercat.Mersi ,dar nu functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum