Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver pentru Infrared

ciup

Postări Recomandate

Am un USB-IrDA pe care nu scrie nici un nume de firma , marca nimik decat alimentare si mai ceva irelevant ,l-am desfacut sa ma uit pe integrate la ceva serii sa ma ajute dar nimik si am vazut intr-un magazin intamplator odata unu exact ca al meu dar facut de Firma Konig si m-am gandit ca poate e la fel si am cautat drvere dar nimic niciunde.Rugamintea mea este ca, daca a avut careva ceva de genu sau exact asa si daca are driverele sa mi le trm si mie .Asa arata:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciup

5

• Dr.L

3

• ionut20

1

• vali29

1

Top autori în acest subiect

Din cate am observat nu e PnP .Eu il am de la un prieten care avea CD la el dar cand l-am primit mi-a dat si driverele pe care le-am pierdut intre timp si am postat in speranta ca mai are cineva ceva la fel .Deci chiar nu ii PnP .

Link spre comentariu

Pai din cate stiu eu chestia din dreapta ii un cuartz care probabil ca are pe el o frecventa , nu stiu prea multe despre el ...dar totusi ce pot sa fac cu ceea ce se gaseste la link-ul la care m-ai trimis ??? :rolleyes:

Link spre comentariu

linkul poate te ajuta sa gasesti o aplicatie,din ce am inteles,cipul ala e un convertoreu ziceam de piesa aia mai in dreapta,aia neagra cu multe picioare,banuiesc ca ala trimite un semnal,care e convertit de cip si apoi ajunge la usb

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări