Administratori Badman Postat Februarie 21, 2008 Administratori Partajează Postat Februarie 21, 2008 Ce parere aveti de Flocu asta ? http://www.flock.com/ Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 21, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Februarie 21, 2008 MITICA tu nu ai unde te lauda in alta parte ? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 flock a fost f?cut de un fel de donpetru de la mozilla: ?i-a luat juc?riile, a plecat, ?i-a compilat din surse, c? tot erau free, o versiune "dup? capul lui" de mozilla...are ceva fani, sunt suportate un num?r de pluginuri de mozilla... îns? e clar sub firefox...eu l-am încercat, ?i mi s-a p?rut ca apa: în lips? de altceva ?i de sete, bei ap?, dar dac? ai ocazia, bei altceva!!!nu mi-a f?cut probleme, dar nici "lipici" n-are...dac? vre?i încerca?i-l, dar dac? folosi?i deja firefox cu trenshpe mii de pluginuri ?i add-onuri, gândi?i-v? bine înainte s? le instala?i ferici?i în flock: majoritatea sunt suportate, dar nu perfect, iar cu unele nu se în?elege deloc!!!domnu' mitic?, te rog s? respec?i regulile forumului: aici e calculatoare, nu cnc-uri!!!data viitoare trec direct la ?ters posturi, ?i dac? insi?ti, propun un mic ban!!!! :weedman: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 21, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Februarie 21, 2008 eu folosesc netscape acuma si azi ma invitat sa-mi fac upgrade la Floci sau la Mozila ca ei nu mai ofera suport... Sterge-i posturile lui Mitica ca e nesimtit :smt013 Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 Intr? cu Opera ?i folose?te mouse gestures. Ori le iube?ti, ori le ur??ti. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 22, 2008 Autor Administratori Partajează Postat Februarie 22, 2008 si firefox are adon de mouse gesture si merge excelent Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 22, 2008 Partajează Postat Februarie 22, 2008 mie-mi ajung forecastfox, colorfultabs, downloadhelper, downthemall, ?i fireftp.dac? ai cont la gmail, ?i nu folose?ti un client de mail dedicat, gmailmanager e foarte bun!de fi?e, ?i mai ales ca o surs? nemaipomenit? de wallpapere mi?to (?i moca!! :supz: ) e foxsaver...încolo, majoritatea add-onurilor sunt cam inutile :smt019 ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum