SharkBite Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Am o problema cam urgenta, laptop Packard Bell EasyNote MX 52, a avut initial din ceea ce scrie pe el, win vista home basic cu licenta, la mine a ajuns cu un xp piratat, fara drivere instalate.Normal ca driverele le-am gasit dar nu sunt compatibile cu Xp, asa ca vreau sa accesez partitia ascunsa unde e vista si sa il reinstalez, problema majora e ca nu am nici un cd/dvd recovery. Se poate face ceva? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 ia hiren's ?i vezi dac? po?i vedea parti?ia cu pricina...b?nuiesc c? te descurci singur dup? asta... Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Nu ai nevoie de dvd-ul respectiv. Cauti un dvd pe net, obligatoriu OEM, il instalezi folosind cd key-ul tau, il activezi si gata. Vezi ca daca ai home basic, iti trebuie cd de home basic. Si eu am packard bell (mx65) iar drivere pentru xp cat si pt vista am gasit la ei pe site. Daca vrei drivere pentru componentele tale, cauta-le pe situl producatorului. Drivere pentru placa video iti recomand sa cauti si sa iei de pe http://www.laptopvideo2go.com Link spre comentariu
SharkBite Postat Februarie 21, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2008 Mersi mult incerc sa caut si sa vad ce iese,mersi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum