Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

convertor scart - vga

Postări Recomandate

salut,am si eu urmatoarea problema: am un receptor satelit care are iesire scart, si vreau sa il pot conecta la un monitor lcd de la calculator. am incercat sa fac un convertor, tinand cont de faptul ca imi trebuie splituit sync de pe scart. am cautat pe net si am gasit o schema cu lm1881. am construit-o dar am constatat ca nu merge. nu stiu de ce. ma puteti ajuta? r, g, b le-am conectat direct de la scart la d15, am luat composite video de pe scart, l-am introdus in lm1881, de unde am scos vsync si composite sync. problema este ca nu merge, desi ledul de pe monitor lumineaza in verde, semn ca totusi ceva intra in el. altfel ar palpai rosu, adica standby.ce ar putea sa fie?multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuli09

2

• klinutzu

1

• florindepenatorul

1

• sebip

1

Vizitator tommitza

Si eu am vrut sa construiesc un astfel de adaptor dar am aflat ca cik nu merge schema cu lm1881 pentru monitoarele CRT. merge numai la lcd'uri si plasme. mai cautam... :yawinkle:

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

salut,am si eu urmatoarea problema: am un receptor satelit care are iesire scart, si vreau sa il pot conecta la un monitor lcd de la calculator. am incercat sa fac un convertor, tinand cont de faptul ca imi trebuie splituit sync de pe scart. am cautat pe net si am gasit o schema cu lm1881. am construit-o dar am constatat ca nu merge. nu stiu de ce. ma puteti ajuta? r, g, b le-am conectat direct de la scart la d15, am luat composite video de pe scart, l-am introdus in lm1881, de unde am scos vsync si composite sync. problema este ca nu merge, desi ledul de pe monitor lumineaza in verde, semn ca totusi ceva intra in el. altfel ar palpai rosu, adica standby.ce ar putea sa fie?multumesc

Link spre comentariu

semnalul de televiziune are frecv linii 15625hz si explorarea pe verticala intretesuta iar frecv vga este aprox 31500hznu aveti cum sa le impacati prin conectare directa

Link spre comentariu

O solutie similara : tuner TV care are iesire direct pe VGA si majoritatea au intrare video separata. Acele tunere functioneaza independent de PC (nu e nici pe usb!). Pretul pe okazii sau alte site-uri similare este in jurul sumei de 100 RON ... dar nu stiu daca merita investitia (desi asa rezulta in final si un tuner TV pe linga cel de satelit!)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări