Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un dif + un butoi :D

Postări Recomandate

................peretele din spate al boxei de carton ce "zicea" ??? :? La butoi altfel sta treaba - peretele sin spate (adica fundul butoiului) are pe el si bass-reflexu si e si la distanta relativ mare fata de difuzor si vibratiile sunt mai mici si totusi nu se compara plasticul cu cartonul :roll:PS: as fi pus si eu poze cu butoiul fermecat dar nu am :cry: sa vedeti ce comercial arata :wink: , poate pe viitorSi referitor la boxe din carton: si eu am avut asa ceva, dar cu difuzoare de 100 mm :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

12

• ghettoman

6

• csl1131

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

:shock: Si erau calculate bine? :roll:

aia de jos...da....aia de sus nu...cred ca qts e peste 1....asha ca trebe o deschidere la infinit....adica un enclosed box de 20-30 de l..sis e aude f bine :lol:

cit priveste peretele din spate....no problem...singura chestie e ca is f ushoare si se cam plimba prin camera....deaia am pus un flex pe ele :wink:

difurile is "firma de firma"......first de 250 de w (musical power) de pe vremea cind la noi nici nu aparusera difuri adevarate.....

da un sub cu diful asta e acuma in lucru :lol:

Posted ImagePosted Image

Link spre comentariu

Si la ce concluzie sa ajungem ???? Ca putem sa ne facem cutii din carton presat in loc de PAL ????? :shock:

pentru teste DA :!: :!: :!: cu conditzia sa le faci mumii egiptene cu scotch :wink: pentru auditzie.....nu ca rezoneaza in draci :!: :!:
Link spre comentariu

Pai facem cutii din carton de diferite dimensiuni si probam difuzoarele - si in care se aud cel mai bine, facem din PAL la aceleasi dimensiuni :wink: Si asa nu o sa mai avem surprize ca ne ies cutii "surde" :)

Link spre comentariu

Pai facem cutii din carton de diferite dimensiuni si probam difuzoarele - si in care se aud cel mai bine, facem din PAL la aceleasi dimensiuni :wink: Si asa nu o sa mai avem surprize ca ne ies cutii "surde" :)

bingo :wink: ....mai ales ca dupa ce le bagi in pfl...bassu o sa sune si mai bine ca nu mai rezoneaza si incinta
Link spre comentariu

Faza asta e valabila doar pentru difuzoare de maxim 12" ca daca depaseste - creste si greutatea si saraca cutie de carton nu mai poate sustine greutatea difuzorului, dar daca facem "mumie" din cutie cu banda scotch poate poate.... :)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator LIVIUGLL

mai fratilor...si eu am incercat o versiune asemanatoare...cu un butoi...de varza...sincer sa fiu...era un ...bass...de iti tremura si ficatul in tine...deci ...eu cred...am testat pe pielea mea...iar la chestia cu tubul din ...fartie presata...cea pe care sunt rulate diverse chesti de mocheta...e super vreau sa zic...nu numai pt boxe dar si pt alte aplicatii...de exemplu...mobila

Link spre comentariu

Tare sunt curios cum s-ar auzi un butoi de asta intr-un portbagaj de masina :twisted: , nu am avut ocazia sa pun pe masina asa ceva...dar poate in viitorul apropiat :wink:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări