adi_0106 Postat Februarie 15, 2005 Partajează Postat Februarie 15, 2005 Am vazut la un prieten un difuzor de 12" deala de bazar - Domotec cu membrana dubla bagat intr-un butoi de 60 l. Intr-o camera de apartament ... te zapaceste putin :shock: Ce parere aveti??? tinand cont ca aceasta "creatie" costa in jur de 1,5 milioane Link spre comentariu
csl1131 Postat Februarie 26, 2005 Partajează Postat Februarie 26, 2005 te zapaceste si pe tine, si pe vecini, si te doare capul, dar nu se poate numii aia nuzica...cela mai bun zgomot si tendinte de muzica.... 8) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 26, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2005 Ei dar asa in lipsa de niste boxe bunicele e bun si un "tun" deasta :wink: Si pentru cei care nu stiu cei ala sunet de calitate ... e super bass-u` Link spre comentariu
LUCI Postat Februarie 27, 2005 Partajează Postat Februarie 27, 2005 Sa fim seriosi se aude ca in butoi :lol: :lol: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 27, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2005 Pai daca ii buitoi - se aude ca atare Nu am incercat o astfel de creatie intr-un portbagaj de masina sa vad cum se aude...... dar ma taie un gand sa-mi fac unu si sa-l pun pe masina.... ca la antifonarea care o are Sfanta Dacie... trebuie sa se auda cat de cat Link spre comentariu
GigiZ Postat Aprilie 20, 2005 Partajează Postat Aprilie 20, 2005 da butoiu e din plastic sau tabla :?: :?: :!: :!: :idea: ) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 23, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2005 Butoiu` e de plastic, de ala de 60 L cu capac mare cu filet si doua manere pe langa capac :lol: aaaa si sa nu uit .... e negru :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 24, 2005 Partajează Postat Aprilie 24, 2005 negru?....l-a vopsit?faza cu butoiu e bestiala.....inca mai rid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 26, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2005 Razi tu razi Harap-Alb dar nu razi a bine :idea: Sa auzi cata galagie face "creatia" asta.... altii se chinuie cateva zile la o boxa sa o faca sa se auda pe aproape de asta... si "tunu" asta il faci in cateva ore cel mult si e bun de terorizat vecini, si nici nu e prea scump - 1,3 mil difuzorul + 200.000 butoiul + 100.000 filtrul + 50.000 plasticu de la bass reflex = multa galagie sub forma de bass :wink: Daca nu prea stii sa faci boxe klumea - asta e alternativa Link spre comentariu
ghettoman Postat Aprilie 26, 2005 Partajează Postat Aprilie 26, 2005 nu rid zmeule :lol: ...si eu am testat difurile mele in niste incinte din carton....sa vad de is calculate binisor :wink: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 29, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2005 Eu am TUN DE BASS din carton presat, are: inaltime 580 mm si diametru 340 mm - si isi face datoria fara drept de apel In el e pus un dif de 12" (logic uitandu-ne la diametru :wink: ) Link spre comentariu
SORAN Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 Erau odata niste baietzi in regie care faceau butoaie cu difuzoare si le imbracau si in mocheta...in camera lor acolo probau pe o statie facuta tot de ei si rupea vibra toata camera aia. La un momendat faza tare a fost ca a intrat o fata asa speriata si zice: Mai au inceputa sa va sara periutele de la baie din pahare :) De atunci am ramas impresionat de ce poti obtine din chestii ieftine! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 2, 2005 Autor Partajează Postat Mai 2, 2005 Inginiozitatea romanului atinge cote astronomice :!: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
ghettoman Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 nu rid zmeule :lol: ...si eu am testat difurile mele in niste incinte din carton....sa vad de is calculate binisor :wink:si cam asha arata Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Mai 2, 2005 Partajează Postat Mai 2, 2005 :shock: Si erau calculate bine? :roll: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum