Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un dif + un butoi :D

Postări Recomandate

Am vazut la un prieten un difuzor de 12" deala de bazar - Domotec cu membrana dubla bagat intr-un butoi de 60 l. Intr-o camera de apartament ... te zapaceste putin :shock: Ce parere aveti??? tinand cont ca aceasta "creatie" costa in jur de 1,5 milioane

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

12

• ghettoman

6

• csl1131

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Pai daca ii buitoi - se aude ca atare :d Nu am incercat o astfel de creatie intr-un portbagaj de masina sa vad cum se aude...... dar ma taie un gand sa-mi fac unu si sa-l pun pe masina.... ca la antifonarea care o are Sfanta Dacie... trebuie sa se auda cat de cat

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Razi tu razi Harap-Alb dar nu razi a bine :idea: Sa auzi cata galagie face "creatia" asta.... altii se chinuie cateva zile la o boxa sa o faca sa se auda pe aproape de asta... si "tunu" asta il faci in cateva ore cel mult si e bun de terorizat vecini, si nici nu e prea scump - 1,3 mil difuzorul + 200.000 butoiul + 100.000 filtrul + 50.000 plasticu de la bass reflex = multa galagie sub forma de bass :wink: Daca nu prea stii sa faci boxe klumea - asta e alternativa :)

Link spre comentariu

Eu am TUN DE BASS din carton presat, are: inaltime 580 mm si diametru 340 mm - si isi face datoria fara drept de apel :) In el e pus un dif de 12" (logic uitandu-ne la diametru :wink: )

Link spre comentariu

Erau odata niste baietzi in regie care faceau butoaie cu difuzoare si le imbracau si in mocheta...in camera lor acolo probau pe o statie facuta tot de ei si rupea vibra toata camera aia. La un momendat faza tare a fost ca a intrat o fata asa speriata si zice: Mai au inceputa sa va sara periutele de la baie din pahare :) :) :) De atunci am ramas impresionat de ce poti obtine din chestii ieftine!

Link spre comentariu

nu rid zmeule :lol: ...si eu am testat difurile mele in niste incinte din carton....sa vad de is calculate binisor :wink:

si cam asha arata

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări