Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiatoare deschise sau inchise la culoare?

Postări Recomandate

pai eloxarea nu se lace in soda caustica??? e 2 lei o punga de un kg .ce nu inteleg eu este alt lucru : eloxarea produce niste gauri in AL (microscopice) astfel contactul termic scade ! deci de ce sa eloxam radiatorul ? (mai bine le vopsim in negru cu picatele roz si muchiile verzi cu frumoase coltare maro :smt003 ) dar nu mai bine face cineva un poll?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Am primit cadou de la un Mare Domn de pe acest forum cartea Galvanotehnica in gospodarie in care sunt descrise metode de cuprare, nichelare, argintare, zincare, stanare, eloxare si altele. Metodele descrise sunt aplicabile acasa iar substantele sunt relativ usor de gasit. Am scanat-o pentru a o da si la altii. Daca are cineva nevoie o pot trimite pe e-mail, dar va rog sa precizati dimensiunea maxima a fisierului pe care il puteti primi. PM

Link spre comentariu

misa, si pe mine m-ar interesa cartea, fa te rog un efort si incearca sa o pui undeva, sau da-o pe mail la un coleg care a mai pus documente pe tinypic/rapidshare si o posteaza el.

Cat e de mare fisierul cu cartea?

Link spre comentariu

Am facut upload pe http://tinypic.com/. File Galvanotehnica in gospodarie.zip, la Tags nu am scris nimic, la Resize am lasat Default. A durat cam 20 minute pentru 47M. Nu stiu daca am facut bine. Daca nu, va rog sa imi spuneti cum sa fac.

Cartea se mai gaseste pe "e-catir" sub numele galvanotehnica in gospodarie.zip. Pentru acest mod de download calculatorul meu functioneaza 24 din 24.

Link spre comentariu

Nu e bine :smt009

Fa asa:

1. Te duci aici: http://www.sendspace.com

Ca urmare se va deschide o pagina de internet in care faci asa:

2. Apesi butonul Choose...

3. Bifezi doar casuta de jos in dreptul careia scrie I have read and agree to the terms of service. La restul casutelor nu pui nimic.

4. Apesi butonul Upload File

Ca urmare pagina in care erai se schimba si apare alta cu o dunga care urca pana la 100%. Cat timp dureaza asta nu trebuie sa apesi alceva. Il astepti pana termina, probabil ca va dura tot vreo 20 de min. Dupa ce termina dispare imaginea cu dunga si apare o alta imagine in care scrie undeva pe la mijlocul paginii Download Link: si pe acelasi rand e un scris albastru care incepe cu http://www.sendspace.com/file...

5. Copiezi tot ce scrie cu albastru din casuta aia de acolo, din dreptul lui Download Link:, si pui aici pe forum.

Scrisul ala albastru este adresa unde vom gasi noi toti fisierul cu cartea scanata. :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări