Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SDT 9204,TERMINAT 70%

dany

Postări Recomandate

Probabil punctul sau punctele de legare la masa ale componentelor nu sint cel mai bine alese, firele or fi subtiri si au o rezistenta semnificativa.Ce nu am inteles e daca ai facut si al doilea canal si are aceleasi simptome, sau e vorba tot de primul facut, caz in care poti sa suspectezi primul trz din diferential (T1). Condensatorul din filtrul trece jos de pe intrare l-ai pus sper.Pe alimentare ai zis ca ai pus cond. ceramici, pune de ''plastic'', tip mpp, mkt, mks, etc, cit mai aproape de etajul de intrare, daca-i lasi numai linga cei de filtraj nu ajuta cu nimic.

Deci sunetul se aude pe ambele canale,pe langa cei ceramici de 100nF de pe alimentare, fiecare modul (L si R) are cate un cond de 200nF pe fiecare ramura (conzi sunt sub placa amplifului lipiti)
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dany

23

• zal

17

• EmyRulz

8

• AV1000

1

Top autori în acest subiect

Daca amindoua canalele fac la fel e ceva din traseele comune de semnal, masa sau alimentare. E destul de greu sa descoperi cauza fara sa le rearanjezi intr-o cutie. Masa e facuta linga traf sub forma de stea si acolo se aduna toate firele de masa ale placilor sau trece de la o placa la alta?

Link spre comentariu

Daca amindoua canalele fac la fel e ceva din traseele comune de semnal, masa sau alimentare. E destul de greu sa descoperi cauza fara sa le rearanjezi intr-o cutie. Masa e facuta linga traf sub forma de stea si acolo se aduna toate firele de masa ale placilor sau trece de la o placa la alta?

mersi de raspunsuri,se pare ca este de la calculator,am legat la impamantare calcu si amplifu si a disparut sunetul.Oricum azi am participat la acea expozitie si m-au facut de kko cativa profi. :smt009 nu au crezut ca am facut eu amplifurile.
Link spre comentariu

Ma si miram sa faca astfel de figuri ampliful, e destul de simplu si fara probleme deosebite in executare. Bine ca ai gasit sursa zgomotului si s-a rezolvat.In ce priveste profii tai cei neincrezatori, probabil ca nu au facut nimic cu minutele lor pina acum. :smt021

Link spre comentariu

Ma si miram sa faca astfel de figuri ampliful, e destul de simplu si fara probleme deosebite in executare. Bine ca ai gasit sursa zgomotului si s-a rezolvat.

In ce priveste profii tai cei neincrezatori, probabil ca nu au facut nimic cu minutele lor pina acum. :smt021

Dupa parerea mea este un amplif destul de simplu/ieftin care merita facut,l-am folosit cam 10 ore la volum 1/2(potentiometru 100k) radiatorul finalilor nu a trecut de 40 de grade,ca tuning pe butonul de volum am montat un led,iar cele doua module sunt prinse foarte aproape pe o placa de textolit cuprat(de la un cablaj nereusit)care bine inteles este la masa(sper ca e bine :smt001 ), cateva poze:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Deasupra si pe margini vreau sa fac un chenar pe care sa prind plasa de fibra de sticla neagra.

Link spre comentariu

Simpatic, dar trebuie sa faci neaparat o cutie metalica, inca niste observatii: intrarea cit mai departe de iesirile de dif si de firul de alimentare cu 220Vca. Eu as pune radiatorul intre trafo si montaje ca o ecranare suplimentara, iar putometrul de volum departe de traf si aproape de montaje.

Cam asa ar fi 2 variante de amplasare: Posted Image

Link spre comentariu

Simpatic, dar trebuie sa faci neaparat o cutie metalica, inca niste observatii: intrarea cit mai departe de iesirile de dif si de firul de alimentare cu 220Vca. Eu as pune radiatorul intre trafo si montaje ca o ecranare suplimentara, iar putometrul de volum departe de traf si aproape de montaje.

Cam asa ar fi 2 variante de amplasare: Posted Image

mersi,mare domn,deocamdat il las asa cum e ,suna destul de bine si oricum stau din ce in ce mai rau cu timpul (clasa a 12),acol la vara vreau sa fac cva pe 6 canale pe trz,pana atunci o las mai moale cu practica :smt010 ma pun pe studiu :weedman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări