Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu TDA 2050

Jimmy

Postări Recomandate

Dacă ai respectat toate conexiunile (alimentări, mase, etc.), difuzorul (boxa) este OK, atunci fie ceva de pe cablaj face probleme, fie integratul este prost din start (excludem varianta în care chiar semnalul de intrare este de fapt un bâzâit, sau nu?)...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

7

• ratza

6

• Jimmy

5

• tranzistor

5

Top autori în acest subiect

Am reluat toate legaturile ,am exculs potentiometru , am bagat semnal direct din mp3, jack-ul legat direct la integrat , am obtinut cateva silabe dar cu distorsiuni fff mari (galagie) cred ca e vreun contact imperfect pe undeva sau integratul nu e corect realizat :nas: astept sugestii .multumesc

Link spre comentariu

- Tensiunile în c.c. pe bornele de alimentare faţă de masă?- Tensiunea faţă de masă pe pinul de ieşire al integratului?Măsoară toate astea fără nici un fel de semnal, cu intrarea "în aer" (verifică şi rezistenţa de 22K conectată între pinul de intrare şi masă).Spor la treabă!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări