ionut_te Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Dacă ai respectat toate conexiunile (alimentări, mase, etc.), difuzorul (boxa) este OK, atunci fie ceva de pe cablaj face probleme, fie integratul este prost din start (excludem varianta în care chiar semnalul de intrare este de fapt un bâzâit, sau nu?)... Link spre comentariu
iuser Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 Am reluat toate legaturile ,am exculs potentiometru , am bagat semnal direct din mp3, jack-ul legat direct la integrat , am obtinut cateva silabe dar cu distorsiuni fff mari (galagie) cred ca e vreun contact imperfect pe undeva sau integratul nu e corect realizat astept sugestii .multumesc Link spre comentariu
ionut_te Postat Iulie 8, 2010 Partajează Postat Iulie 8, 2010 - Tensiunile în c.c. pe bornele de alimentare faţă de masă?- Tensiunea faţă de masă pe pinul de ieşire al integratului?Măsoară toate astea fără nici un fel de semnal, cu intrarea "în aer" (verifică şi rezistenţa de 22K conectată între pinul de intrare şi masă).Spor la treabă! Link spre comentariu
iuser Postat Iulie 13, 2010 Partajează Postat Iulie 13, 2010 A iesit fum din traf , tensiunile la borne erau f mici 0.5v , am pus alt traf 2x9v 1A , acelasi bazait , cred ca integratul nu e bun Link spre comentariu
iuser Postat Iulie 15, 2010 Partajează Postat Iulie 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DCNwtVlkKVc Am o mica problema cand leg potentiometrul se aude foarte incet , daca leg direct mp3-ul la integrat se aude tare , de la ce sa fie? Am luat de la un user de pe forum un filtru sal pe 2 cai , dar nu merge decat wooferul , ce ar putea fii stricat in el ? Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Vezi pune un potentiometru liniar cred ca ai pus unul logaritmic acolo.Doi fa cumva domnle si alimenteza finalul cu +/-22V macar +/-20V ca tine sigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum